Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hmm buda anime oluyormu.. Sanırım oluyor çizgi film dediğine göre.. Ee büyüklere çizgi dizi ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 south park bence anime katagorisine girmiyor.daha çok dediğin gibi büyüklere göre bir çizgi dizi.ama bence çok güzel bir çizgi dizi.benim en çok sevdiğim karakterler cheff ve kenny.hele hele kenny'e bayılıyorum.ne diyelim bence eğlenceli bir çizgi dizi.[hline]It Is A Good Day To Die
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 doğru sonradan düşündüm.. yöneticiler silerse memnun olurum vizyon bölümündede olması gerek.. prdn :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Bilmiyorum bence flash benzeri özen gösterilmemiş o çizimler oynamayan ayaklar falan daha da bir hava katmış o diziye. Şu şu karakteri seviyorum diyemem çünkü her biri birbirinden süper =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
sharky Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Sanırım henüz bebecik Anime bölümümüzün yöneticisi yok. :) South Park anime değildir bu arada.[hline] -ee
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 tamam özür dilerim orada çizgi film falan diyine prdn.. :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Manticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 eskiden sp'yi izleyemiyordum müebbet muhabbet vardı ama şimdi rahat rahat izleyebilirim,çünkü artık mm yok:(.çok severdim ben o programı,neyse artık hergün radyodan dinliyorum:).[hline]It Is A Good Day To Die
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 said: ShARkY, 29 April 2003 21:17 tarihinde demiş ki: Sanırım henüz bebecik Anime bölümümüzün yöneticisi yok. :) South Park anime değildir bu arada.[hline] -ee sharky ve zed i adaylığa koyuyorum[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bende Spectator U koyuyorum adayLIğa :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe icQ:135954330 dIkLama SakIn Kötü oLur
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Cartman ownzjoo anime sadece capon tipli olunca olmuo mu ?[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 esasen olmuyo ama artık o şekilde kullanılıyo japonlar yapınca=anime diğerleri yapınca=çizgifilm Southpark=Southpark :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 eh anime lol[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bu arada sana fikrini soran oldumu bone? :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Anime diye kategori bile var bazı sektörlerde.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Öne çıkan mesajlar