SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 arıyorum arkadaşlar. Kod yazmaya başlayınca gerçekten eksikliğini hissetmeye başladım, özellikle {[];: gibi karakterlerde. İnternette bulduğum programların hepsi tarihi eser olmuş artık. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 o ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şey işte 10 parmak yazmak için alıştırma falan neye nasıl basıcağını gösteren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ingilizce klavye al, o karakterler daha mmustakil yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi neye nası basıcagını biliyosun demekki ki yazı yazabiliyosun senin istedigin tarzda flashlar filan var hatta şeyde vardı neydi o dur bulucam dönücem sana flashokulu.com mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi tamamda benim yazdığım tarz ile 10 parmak arasında gerçekten çok hız farkı var, yani düz yazı yazarken yokta böyle semboller falan girince işin içine gerçekten farkediyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kod yazarken bir parmak yazsan yeter aslında. Düşünmek için daha fazla vakit bulursun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kod yazarken en uyuz olduğum şey "{" açtıktan sonra entera basınca "}" çıkartmayan diller. İkinciyi yazıcam derken dağlara taşlara kayıyo elim bütün hızım kayboluyo o arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 O yüzden açıp kapamak alışkanlık haline gelmeli programa bırakmamalı bende öyledir mesela parantezi açtıysam kaparım kesin düz yazıda bile sonra içine ne yazıyorsam yazarım.Bide "10 Parmak" diye çoook eski bir program vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben on parmagi bu siteden ogrendim. www.typing-lessons.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 10 parmak mouse kullanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Beyt said: O yüzden açıp kapamak alışkanlık haline gelmeli programa bırakmamalı bende öyledir mesela parantezi açtıysam kaparım kesin düz yazıda bile sonra içine ne yazıyorsam yazarım.Bide "10 Parmak" diye çoook eski bir program vardı. Ya işte programa bırakmadığım zaman alt+0 yerine alt+8, alt+9 falan bastığım oluyo elim kayınca falan. Bilmiyorum siz nası yazıoysunuz ama ben baş parmağımla alt gr ve işaret parmağımlada rakama basıyorum, önerilere açığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Laorx said: 10 parmak mouse kullanırım haaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar