Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 açıyo musunuz açmıyo musunuz bak bunca adamın günahını alıyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 maksimuxmaksimuxmaksimuxmaksimuxmaksimuxmaksimuxmaksimuxmaksimuxmaksimux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://wirelessdigest.typepad.com/photos/uncategorized/gladiator_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 banlatmadık kiklettik biz sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 beni de benlayın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sus lan koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 seyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/71/Protoplanetary-disk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çemberi daraltmışlar agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://farm4.static.flickr.com/3512/3270967776_767717522a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 evet, bekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dynun tamam şimdi yörüngeye uçmuş arkadaşına kimsenin bişey dediği yok zaten de allah oksijenini bol etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ayrıca aç aç aç aç aç aç aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Sadece onun arkadaşının değil, tüm banlanan üyelerin banının açılması gerek. Ayrımcılık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 adam olsunlar, banlenmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dunkelzahn said: dynun tamam şimdi yörüngeye uçmuş arkadaşına kimsenin bişey dediği yok zaten de allah oksijenini bol etsin 1 deil 2 deil 3 deil, kaç arkadaş :((((((( hepsi canım kanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çevreni değiştir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 sizi bu foruma bağlayan renkler onlar. FORUM TÜRKLERİ ONLAR http://www.ekipgazetesi.com/images/news/mehteran2w.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çok merak ettim fede niye banlandı on defa konuşmuşunuzdur kaçırdım ben hepten veya toplu bi ban kasırgası mı geldi geçen haftalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 zaten ben forum içinde normalde arkadaş olanların bulunmasına karşıyım kimse birbirini tanımamalı.adam beyaza kara dese destek veriyosunuz sırf arkadaş die hiç mi sizinle aynı düşünceleri paylaşmayan arkadaşınız yok bre agalar.(bu yazdıklarım konuyu açan kişiye deil genel olarak yazıldı rahatlama amaçlı) ben de üzüldüm yaw fede ye cidden bi fede kolay yetiştirilmiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Zua dinanıda banlamıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedekun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Burası Benim Evim 2004 yılında 17 yaşındayken takıma Mersin İ.Y'ndan geldim. Burda uzun yıllar top koşturan Dinan'ın tavsiyesiyle takıma katıldım. Takım arkadaşlarım beni önceleri yadırgasalar da sonraları bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorum. Burası benim ikinci evim. Başka klüpte oynamam. Daha uzun yıllar klübüme hizmet etmyi istiyorum. Futbolu burda bırakmayı düşünüyorum. Uyum Problemi Yok Takıma yeni katılan arkadaşların, uyumu bozduğunu düşünmüyorum. sonuçta biz de ilk geldiğimizde takımda uzun yıllar oynayan abilerimizden takım ruhunu öğrendik. Bi oyuncu klübe ilk geldiğinde tabii ki uyum problemi yaşayacaktır ama bunu çabuk atlatıcağımızı düşünüyorum. Yönetimin Kararına Saygılıyım İlk geldiğimde de yedek kaldığım çok oldu. Bunu hiç dert etmedim. Hiç bir zaman da dert etmem. Takım içindeki ufak tefek çatışmalar olduğu doğrudur, bunun forma mücadelesinden ileri geldiğini düşünyorum, sonuçta klüpte bir rekabet ortamı olmalı. Hocanın kadro dışı kararına saygım sonsuz. İsim değil klübün başarısı önemli burda. Bugün ben oynarım, yarın başkası oynar. Küskünlük yok. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ÖZLENDİN ÜSTAAAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dynan niye banlandı ya bu ne despot yönetim bu ne diktatörlük bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar