Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ban


Dynun

Öne çıkan mesajlar

zaten ben forum içinde normalde arkadaş olanların bulunmasına karşıyım kimse birbirini tanımamalı.adam beyaza kara dese destek veriyosunuz sırf arkadaş die hiç mi sizinle aynı düşünceleri paylaşmayan arkadaşınız yok bre agalar.(bu yazdıklarım konuyu açan kişiye deil genel olarak yazıldı rahatlama amaçlı) ben de üzüldüm yaw fede ye cidden bi fede kolay yetiştirilmiyor arkadaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burası Benim Evim
2004 yılında 17 yaşındayken takıma Mersin İ.Y'ndan geldim. Burda uzun yıllar top koşturan Dinan'ın tavsiyesiyle takıma katıldım. Takım arkadaşlarım beni önceleri yadırgasalar da sonraları bir aile gibi olduğumuzu düşünüyorum. Burası benim ikinci evim. Başka klüpte oynamam. Daha uzun yıllar klübüme hizmet etmyi istiyorum. Futbolu burda bırakmayı düşünüyorum.

Uyum Problemi Yok
Takıma yeni katılan arkadaşların, uyumu bozduğunu düşünmüyorum. sonuçta biz de ilk geldiğimizde takımda uzun yıllar oynayan abilerimizden takım ruhunu öğrendik. Bi oyuncu klübe ilk geldiğinde tabii ki uyum problemi yaşayacaktır ama bunu çabuk atlatıcağımızı düşünüyorum.

Yönetimin Kararına Saygılıyım
İlk geldiğimde de yedek kaldığım çok oldu. Bunu hiç dert etmedim. Hiç bir zaman da dert etmem. Takım içindeki ufak tefek çatışmalar olduğu doğrudur, bunun forma mücadelesinden ileri geldiğini düşünyorum, sonuçta klüpte bir rekabet ortamı olmalı. Hocanın kadro dışı kararına saygım sonsuz. İsim değil klübün başarısı önemli burda. Bugün ben oynarım, yarın başkası oynar. Küskünlük yok.

AA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...