Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zehirsiz yılanlar(Evde Beslenebilicek)

Noise

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
RRa said:

türkiye yılanlar için cennet o yüzden de zehirsiz çoğu evrim teorisi tartişila dursun zehirli yilanlarin çoğuna bak yaşadiği yerlerde doğru düzgün yiğecekleri birşey yok hedefi kaçirma lüksleri yok ve kendilerini yetiştirmişler benim mantığım bu evrimi böyle yorumluyor türkiyede ise herşey var etrafi su ile çevirili denizlerle çevrili diyoruz ama bence anadolunun içinden su geçiyor altindan filan su geçiyor nereye koysan kazmayi su buluyorsun. bu yüzden bana görede yilanlarin pek zehre ihtiyaci olmamiş ve türkiyede hep zehirsizler var yinede yilani en çok bulabileceğiniz incir ağaçlarinin dibini size tavsiye etmedim bilerek çünkü zehirlenenleri görmüştüm incir ağacı dibindekiler yüzünden, bide antakyada o kadar akrep var yinede halen yilan zehirlenmesi duyuyoruz o antakyada bişey var ben size diyim :)

evriim değil. modifikasyonlar kalıtsal değildir.

buna doğal seleksiyon deniyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Laraken said:

Noise said:

Ya biraz araştırdım 750 ytl a albino piton var birkaç sitede satılan ama zehirlimi zehirsizmi yazmıyor . Şebek çok ta tatlı görünüyo ya baksanıza . Böyle kafesinin üstüne çıkmasına izin veriyolarsa zararsızdır heralde :D . Gerçi boğar bunlar heralde amaaan napalım atın ölümü arpadan olsun sdf

http://image5.sahibinden.com/photos/65/00/37/15650037zby.jpg

NEY NEY?

yılan olum bu nesi tatlı lan, baya yılan, bildiğin yılan, öküz gibi yılan işte, apaçık yılan lan bu.

ahah helal. +rep.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...