bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 (Doğrumu yazdım?) Ya bi introdaki parçanın adı birde slow bi parça var böyle genellikle öpüşme sahnelerinde kullanılıyor :) o parçaların adını söyliyebilirmisiniz?[hline]bla bla bla ...
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 sanırım intro'da söylediğin parça, paula cole - i don't want to wait ... evet, bu!
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 evde değilim..eve gelince iki cdsindeki bütün şarkıları yazarım:P[hline]Experience My Dead Side
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 bekliyoruz seni Gil.. hadi hadi.... ilk soundtrack'i var bnde, ikincisi yok! :(([hline]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Gilean beklemedeyiz biz. :)[hline]bla bla bla ...
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 tamam dur bi bulursam:)arıyorum şimdi[hline]Experience My Dead Side
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 heh buldum 1.sini.. 2.si kasetti onun kabını bulmak zor olcak ama bunu yazayım Not:Soldaki söyleyenin ismi sağdaki şarkı ismi 1-Sixpence None The Richer-Kiss me 2-Sophie B. Hawkins-Lose Your Way 3-Chantal Kreviazuk-Feels Like Home 4-Shooter-Life's A Bitch 5-PJ Olsson-Ready For A Fall 6-Wood-Stay You(böyle şarkı ismi bulanın ingilizcesi süper herhal:P) 7-Nikki Hassman-Any Lucky Penny 8-Shawn Mullins-Shimmer 9-Heather Nova-London Rain(Nothing Heals Me Like You Do) 10-Curtis Stigers-To Be Loved 11-Sozzi-Letting Go 12-Adam Cohen-Cry Ophelia 13-Jessica Simpson-Did You Ever Love Somebody(Bryan Adams özentisimidir nedir bilmiyorum ama bu kadının bütün şarkıları özentilik örneği) 14-B*Withced-Blame It On The Weatherman(Bonustrack:P) 15-S.O.A.P-Not Like Other Girls(Bonus Track:P) 16-Paula Cole-I Dont Want To Wait(Bonustrack)(Dizinin açılış müziği) oh öldüm be 10 dakka sürdü yazmak bir yandan icq mesajları falan:P[hline]Experience My Dead Side
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 saol[hline]bla bla bla ...
Öne çıkan mesajlar