White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Arkadaşlar yurt dışından bir sipariş vericem 100 euro ( 148,743 dolar ediyor)gümrük sınırını bilyorsunuzdur.benim aldığım ürün 147 dolar bugün sipariş verirsem. Tabi gelmesi 10 gün sürer olduda bu süre zarfında euro düştü, benim ürün sıkıtıya girermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ne alıyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 doyamadınız yurt dışından alışverişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Sıkıntıya düşmemesi gerekir alınan günün kurları üzerinden bu tür işlemler yürümez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 valla banada mantıklı gelen o ama mesala daha önce bana aldığın ürünün 100 euroyu geçmemesi mantıklı geliyordu ama ülkemizde kargo parasıda buna dahil olması bana mantıksız geliyor, yani mantıkla yürümyor bu işler ondan soruyorum :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 fatura kesim tarihi önemli. ayrıca kargonun faturası 100 euro ise ona göre işlem yaparlar. gümrükte takılma ihtimali çok düşük olsada var. ama takılmaz çok büyük ihtimalle. pakedin boyutu özellikle kocaman değilse, göze çarpmadığı için direk geçirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 100 doları geçer ise gümrükte takılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 100 euro olmasına 1 dolar var işte euro düşerse bu talşıma döneminde bir sıkıntı çıkarmı onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 gümrük sitesine bak tel yada mail adresi vardır sor bayram yada yıl başı muafiyeti başladı mı veya ne zaman başlıyor diye. yıl başlarında ve bayramlarda sınır 300 euro ya çıkarılıyor. başlamışsa kafan rahat şekilde istersin. ek: 1 ay öncesi ve sonrası şeklinde başlıyo diye biliyorum ama sen genede emin olmak için sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kurun bir önemi yok. sana gelen paketin gerçek değeri neyse onun üzerinden hesaplanır. yani satıcı o faturaya 100 euro yazıyorsa o 100 euro dur. bugün 100 euro 220tl e tekabül ediyor yarın 300 yada 100 olsun bir önemi yok. said: Posta Yoluyla Gelen 100 EURO luk Eşya Muafiyeti ne demektir? Yurt dışından Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye mektupla veya posta paketi ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilen ve gerçek kıymeti gönderim başına toplam 100 EURO’yu geçmeyen ve ticari miktar ve mahiyette olmayan alkol ve alkol ile tütün ve tütün ürünleri hariç her türlü eşya gümrük vergilerinden muaftır. eğer ürünlerin gümrüğe takılma gibi bir şüpheniz varsa farklı farklı paketlettirin ürünleri. gerekirse 1 gün arayla verin siparişleri. 2 ayrı posta ile gelsin. peş peşe yada aynı gün aynı postacıyla elinize ulaşır ama tek paket yerine 2 yada daha fazla olarak geldiğinden hesaplamalar ayrı yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 eger ABD den alirsan limit 100 dolar 100 eu değil,Avrupadan alirsan 100 euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Yakın zamanda 15 günlüğüne Shangai'de olucam. Makul istekleri olan arkadaşlar pm atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 150 euro oldu o galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 150 euro oldu ve bayram , yılbaşı vs... oldugunda 300 euro'ya cıkma olayı kalktı. Bu arada 150 dolar olduguna eminmisin ? Japonya'dan aldında da 150 yen mi olucak yani ? (olamazda :p) böyle bi düz mantık uygulamıyorlardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ürün gümrüğe çok takılmaz da ürünün geldiği gemi kırmızıya düşebilir çıkmasıda en az 1-3 gün sıkıntı varsada günlerce sürebilir. fatura da, beyanname de yazan rakam neyse onu ödersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Predator said: 150 euro oldu o galiba Oha oha oha mutluluk fırtınası yaşıyorum bu kesin mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar