Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şu an kullandığım kredi kartı numarası için paypal açtırmıştım iki üç sene önce. ama hangi e-mail adresini kullanarak açtırdım hatırlamıyorum. başka bir paypal hesabı açıp kredi kartımı tanıtmayı denedim. doğal olarak bu kredi kartı başka bir hesap için kullanılıyor diyor. şimdi ne yapmam lazım kredi kartımı paypal ile kullanabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_email-recovery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 We did not find a PayPal account which matches the information you provided. ya telefon numarasını yada posta kodunu saçma sapan bişeyler girdim sanırım. olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kimligini ve kartinin on yuzunu taratarak durumu anlatan mail at paypal'a. Ehliyet daha anlasilir oluyor bu tip durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bankayı arasam paypalımı iptal edin desem edebilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 di said: Kimligini ve kartinin on yuzunu taratarak durumu anlatan mail at paypal'a. Ehliyet daha anlasilir oluyor bu tip durumlarda. evet son çare böyle yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bankalar maalesef tek tek uğraşmıyor, iş çıkmasın diye mi bilmiyorum ama iptal işlemlerini topluca yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bankana kredi kartım çalındı de iptal ediyorlar hemen ve yenisini yolluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 444 77 01 i aradım hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Mal said: 444 77 01 i aradım hallettim. 6 sene sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 o zaman türkiye temsilciliği yoktu arayamıyodun. şimdi paypalden nasıl para kazanabilirim? ayda 50-60 damlasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 gittigidiyor amazon falan ilan ver kutuya tuğla koy gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar