dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Özellikle kızların düşünceleri hissettikleri nedir bu konuda?Ben çikolataya aşığım bi şiir gibi bişi bu onu yerken yaşıyorum da.. Çikolata krizi yaşadığınız an ne hissediyosunuz bunu büyük boyutlarda yaşayan var mı?
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 HDSFDFHSSDHF kendini armut gibi hissetmekte hakliymissin.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 vaniLLe said: HDSFDFHSSDHF kendini armut gibi hissetmekte hakliymissin. önemli bi konu bu çikolataya ne kadar duyarlısın, onu en çok arzuladığında ne hissediyosun yardımcı olursan sevinirim asdf
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 cikolatayi cok arzuluyorum.. bazen bi titreme geliyo o derece töbe töbe ya. neyse cikolatayi yerken iyi hissediyorum ama sonrasinda kötü hissediyorum. niye yedim ulan diyorum! isyanlarda oluyorum. dsfuhg. yediklerime asiri dikkat etmemden kaynaklaniyo bu .
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kilo vermesi mi sorun sağlık açısından mı şekerli diye daha çok bilgi işime yaricak, teşekkürler nil.
Phae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 said: Çikolata krizi yaşadığınız an ne hissediyosunuz bunu büyük boyutlarda yaşayan var mı? Erekte oluyoruz biz erkekler çikolata yerken.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Masquerade farklı bi açıdan baktı tabi asdfsd, yok mu forumda ben çok tatlı, çikolata seviyorum.Böyle böyle hissettiriyor bana diyen?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben kışın sıcak çikolataya bayılıyorum.Ama anne yapımı olacak toz değil.İçimi ısıtıyor,yaz hissediyorum. Kendim tozdan yapınca yalancı bahar hissediyorum.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Tenekeadam said: Ben kışın sıcak çikolataya bayılıyorum.Ama anne yapımı olacak toz değil.İçimi ısıtıyor,yaz hissediyorum. Kendim tozdan yapınca yalancı bahar hissediyorum.(tu) daha lazım daha..1 saatte 100 bin kişi hedef sadkfas hadi kızlar yazın bişiler post kasıyosunuz en azından öyle düşünün, yardım da etmiş oluyosunuz.
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çukulata derken büzüşen dudaklar beni çok... annaammm
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya böyle fondüüü yazıp bırakma işte ne anlam ifade ediyo anlatamıyon mu kullan edebi bilgilerini biraz dasfk topik sahibiyim kızmamaya çalışıyorum yorum yap abi yorum sadfkadsjfdaskfsafsadfsadf
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ASDFKASFDSA AHAH tenekeadam bi teneke çikolatan olsa naparsın?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Napacam abi arkadaşlarla viski çikolata.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oooo harika bu gerçekten öteki topiği de cevaplar mısın bilmiyorum yazdın mı sen sadkf edit:düzgün bi yorum yaz ona da dolgun içerikli pls asdf
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Post atım diye gaz veriyor adam ya.
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 abi önemli çünkü, bu topiğe güzel yorumlar getirdin gerçekten başkaları da yazdı bişi dedim mi onlara yoo askf aynı çizgide yorum lazım o topiğe aynı tatta
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dunkelzahn said: ASDFKASFDSA AHAH tenekeadam bi teneke çikolatan olsa naparsın? koyudiş çok alem adamsın ha
Öne çıkan mesajlar