dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 not bırakayım:topik dertliyim çare bulak bağa topiği değildir, bi görüşünüz varsa bu konuda paylaşın yeterli..başka düşüncesi olanlar, evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bişi sordum görmedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 işte o yüzden yazdım üstteki mesajı, dertliyim de çare arıyorum meselesi değil öyle algılama bu topiği, sadece okdukların kafanda nasıl bi iz bırakıyo oradaki sorulara ne kadar cevap olabiliyosun asdfksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Cons said: osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dunkelzahn said: işte o yüzden yazdım üstteki mesajı, dertliyim de çare arıyorum meselesi değil öyle algılama bu topiği, sadece okdukların kafanda nasıl bi iz bırakıyo oradaki sorulara ne kadar cevap olabiliyosun asdfksdf yahu şu şu yüzden şu seçim daha cezbedicidir diye açıklama istemişsin. hayattaki en büyük değişken olan maddi durumu vermemişsin. bende onu soruyorum. şuan kafamda çamur izinden bişi bırakmadı söylediklerin. sorulara maddi durum belli olmadan hiç cevap olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 güzel bi yaklaşım asdfdas, parayı yeterince diye ele alalım veya sen belirle bunu ve ona göre yorumunu yap.anlatamadım meseleyi işte bu değişkenler hep size bağlı olacak ona göre yorumlayın.bir de kızlar çikolata ile ilgili topiğe baksınlar lütfen adsfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya param varsa , partilerde ortam yaparım. karı kız kovalarım. kendi işimi kurarım. bar yada gece klubu açarım, yada kendişirketimi kurarım. param yoksa bi tane kız yaparım, ya amele gibi bi işte çalışırım yada sevdiğim işten para kazanmaya çalışırım. felsefe yaparım. pati yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "peder zickler" said: Hatta patideki abilerini ablalarını örnek al bu konuda , onlar çok iyi beceriyo bu işi that's a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lrem Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Entelektüel olcan ama kendi olcan sadece. veya çok yakındaki kişilere demek istediğim kendini geliştircen, fln.. ama dışardan baktıklarında yüzeysel biri görülcek rastgele takılan lay lay lom biri olcan.. ikisi birden o yüzden. olabilir. belki. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Entelektüelliğin ruh hastalığıyla paralel konuşulması tamamen kendi çevremize özgü bir şey bence. Yani entelektüel olduğuna inandığımız insanlarla çok takıldığımız için onların hasta ruh hallerine tanıklık ediyoruz yoksa ikinci grupta da gayet ruh hastası insanlar var ve zaman geçirince, sevgili olunca falan ortaya çıkıyor bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bazı konularda entelektüel bir birikime sahibim , bazı konularda hiç birşeyden zerre kadar anlamıyorum, bazı konularda da özenti olabiliyorum .Bence hepimiz için de durum böyledir . O yüzden sen de kasma kendini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kendini gelişmeye adayan ruh hastası kişilik olmayı seçtim ben.Sosyal hayatımı gerçekten olumsuz etkilese de, gerçeklerle yaşamak daha çok hoşuma gidiyor.sonuçta insanlar bencildir, bu gerçeği sindirip ona göre yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar