Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Entelektüellik veya yüzeysellik...ya da alacalık???

dunkelzahn

Öne çıkan mesajlar

dunkelzahn said:

işte o yüzden yazdım üstteki mesajı, dertliyim de çare arıyorum meselesi değil öyle algılama bu topiği, sadece okdukların kafanda nasıl bi iz bırakıyo oradaki sorulara ne kadar cevap olabiliyosun asdfksdf

yahu şu şu yüzden şu seçim daha cezbedicidir diye açıklama istemişsin. hayattaki en büyük değişken olan maddi durumu vermemişsin. bende onu soruyorum.
şuan kafamda çamur izinden bişi bırakmadı söylediklerin. sorulara maddi durum belli olmadan hiç cevap olamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya param varsa , partilerde ortam yaparım. karı kız kovalarım. kendi işimi kurarım. bar yada gece klubu açarım, yada kendişirketimi kurarım.

param yoksa bi tane kız yaparım, ya amele gibi bi işte çalışırım yada sevdiğim işten para kazanmaya çalışırım. felsefe yaparım. pati yazarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Entelektüel olcan ama kendi olcan sadece. veya çok yakındaki kişilere demek istediğim kendini geliştircen, fln.. ama dışardan baktıklarında yüzeysel biri görülcek rastgele takılan lay lay lom biri olcan.. ikisi birden o yüzden. olabilir. belki. nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

Entelektüelliğin ruh hastalığıyla paralel konuşulması tamamen kendi çevremize özgü bir şey bence. Yani entelektüel olduğuna inandığımız insanlarla çok takıldığımız için onların hasta ruh hallerine tanıklık ediyoruz yoksa ikinci grupta da gayet ruh hastası insanlar var ve zaman geçirince, sevgili olunca falan ortaya çıkıyor bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...