Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 amma zayıf bişi bu be çöt çöt bacakları var benimkide böyleydi büyüyünce toparladı kendini..[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ısırırım valla Marry 'me laf atmayın.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bende marry i ısırırım[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: sharky, 07 Temmuz 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Abi sokak kedisi varken, yeni kedi almak niye ? Sokak kedisinden daha zeki ve kurnaz bir kedi mi var ? Kanıtlanmış bir olay bu :) iyide adam gibi cinsi belli olan kedi almak varken ne idüğü belirsiz boş yere mart ayında peydahlanmış bir kedi almak niye :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sokak kedisinden güzeli yoktur[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 vardır kardeşim alla alla zevkler ve renkler tartışılmaz kendi zevkine göre genelleme yapma lütfen.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hayatımda hiç böyle bir olay yaşamadım. Kız arkadaşım geldi, kedi bize süründü süründü, bi salona gittik geldik kedi yok. Evde bulamıyoruz :) Acep bi yerden dışarı falan mı kaçtı kedi..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesela ben bir siyam veya iran kedisini tercih ederim hangisiydi bilemiyorumda böle çok masum bakışı olan irandı galiba..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kaçtıysada gelir be sharky nankör hayvanlar bunlar beslediğin yeri unutmaz acıkınca gelir euhee :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 absurd yerlere yatarlar bazen bulamazsin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 biz o kadar oturalım bir paragraf yazı yazalım kimse sallamasın.. :( piki yazmam ben de bi daha :([signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Hayır sharky kedi anladı ki senin sahibin var sahiplenecek başkasını aramaya gitmiş. Başka bir deyişle sen onun için one night stand olmuşsun. Dost acı söyler. :D[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hayırlısı olsun, kaçmış işte en iyisini yapmış, ortamda kendisinden kıllı bişey görünce yılların kedisi olarak yedirememiştir kendine :D [Bu mesaj mukus tarafından 07 Temmuz 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 @Morgana, nie sallamayalım be :) Tenk yu bile dedim hatta. @GE-TA, valla aynen öyle oldu. @mukus, sus bakim, sensin kıllı.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 cikican ariycan kardesim ? ne bicim kedi sahibisin ? gidicen tutucan boynundan getiricen eve. hafif de hot hot diye konusucan.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 dolaplara bak cicim, dolap sever bu yaratıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Uzun bir ipe bi oyuncak bağla evde odalara atıp balık tutar gibi yavaş yavaş çek. Eğer menzildeyse mıknatıs gibi çeker yavru kedileri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Neler yapmadim :) gazoz kapaklari bile attim yere. yok... disari ciktim gezindim .. simdi geldim eve.. bir actim kapiyi yerde yatiyor bana cilve yapiyor.. allam ya, uzuntuden gozlerim dold bugun. saka gibi kedi.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bizimkide aynen böle yapmıştı yeni aldıgımızda.. deli bu kediler[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Emaleth, 07 Temmuz 2004 19:39 tarihinde demiş ki: dolaplara bak cicim, dolap sever bu yaratıklar. +1 kedi kayıp ise, asla giremeyecegi, evin en kuytu en gizli yerlerine bakmak gerek. artık hayatında en cok kullanacagın kelimeler " bu nası girmiş ki buraya" "aeee yine kayıp ya" gibi cümleler olacak. ayrıca mutfaga gidip mama kutusu çıkarmak, yeni yemek koyarmış gibi sesler çıkarmak genelde kedileri bulmanın en kolay yoludur. hatta onlar sizi bulur. PS: koşarak veterinere götürüver bıdıgı. bakım aşı gibi konularda bilgi versinler sana. [Bu mesaj karakedi tarafından 08 Temmuz 2004 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ayrıca dolabında deri veya kedinin tırmıklarıyla çok beter yapabilcegi bişeyler varsa dikkatli ol bizim kedi babamın deri ceketini parçalamıştı lol dolaba girmiş bizde kapıyı kapattık 20 dakika sonra miyavlıyodu bi açtık derinin içine etmiş yarısı tırnak içinde kalmış :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Kedi ve kedi türleri süper hayvanlar.[signature][hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar