senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 soru net ve açık. şimdi yatcam saat 12de kalksam sınav 9da. tüm gece data structures çalışsam yarınki sınavdan 30 alırmıyım acep? konu avl treelerin sonuna kadar, ve avl tree nidr hiçbi fikrim yok sadece çam ağacından farklı olduğunu biliyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hayir. her sekilde kaldin, bunu sen de biliyorsun. ama yine de calis, finale sansin olur. 0 alacagina bari 20-30 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 çok çelişkili cevaplar geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ulan bide 3.alışım bu dersi yine kalsam seneye 4.kez alcam, ayıp lan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 adına da bağlı. güzel bir ismin varsa rahat alırsın. ama sıradan herkeste olan bir isim ise bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 madem kalıcagın kabak çiçegi gibi ortada e be adam çalışsana 3 gün önceden rezillik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 senko said: ulan bide 3.alışım bu dersi yine kalsam seneye 4.kez alcam, ayıp lan.... ben calculus I'i 6 kere almistim. cok guzel oluyor sdf (bu arada advanced calculus, Calculus II, dif geo ve dif denklemlerden gectim falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 8 saat ne çalışırsan çalış en az 50 alırsın. önemli olan nokta atışı yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bence alırsın. ama hafızana falan bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahaha benim bide fizik2 var öyle. 1.sınıfta geçtiydim dersi, ikinci sınıfta dur lan yükseltirim ben bunu dedim kaldım. 3.sınıfta bi daha aldım yine kaldım işte 2.döneminde bi daha alcaz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 8 saat bi derse çalışsam hepsinden 90-100 alırım. kişiden kişiye değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben de lineeri 4. alışımda verdim. hayır bi de kaldığım 2 sene quizlere girmediğimden kaldım salak gibi 2 sene ustuste girmedim quizlere. 50+ midterm ve finalim ile f geldi. 4. alısımda girdim quizlere artık ve gectim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Fistan said: 8 saat bi derse çalışsam hepsinden 90-100 alırım. kişiden kişiye değişir. 8 saatte sen anca benimkini alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 max3-4 saat çalışarak statik, mukavemet, dinamik, betonarme,çelik yapılar, akışkanlar mekaniği vs vs gibi bir çok çok zor dersten geçtim. kıvranarak oldu çoğu ama oldu. 8 saat hiç çalışmadım hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 konumuz benimkini alman sdhadhfsgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahahahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 structures ? data structures ? ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 8 saat çalışarak farklı yapılarıda alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Fistan said: max3-4 saat çalışarak statik, mukavemet, dinamik, betonarme,çelik yapılar, akışkanlar mekaniği vs vs gibi bir çok çok zor dersten geçtim. kıvranarak oldu çoğu ama oldu. 8 saat hiç çalışmadım hayatımda. zenginlere özel prosedür yapıyolardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Her durumda alırsın ama neyi alacağın meçhul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yetemenk said: Fistan said: max3-4 saat çalışarak statik, mukavemet, dinamik, betonarme,çelik yapılar, akışkanlar mekaniği vs vs gibi bir çok çok zor dersten geçtim. kıvranarak oldu çoğu ama oldu. 8 saat hiç çalışmadım hayatımda. zenginlere özel prosedür yapıyolardır kesin. yaa hoca çok değiştiriyor. statik, dinamik, ısı transferi ,akışkan ne var ne yok ilk alışımda geçtim biraz çabayla ama bu Calculus 2 denen illeti 4.alışımda güç bela geçebildim.Halaa kabuslar görüyorum kan ter içinde uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 şu anladım şimdi 8 değil 88 saat çalışsam yapamam ben bu dersi. bi halt anlamış değilim hala, recursive diye bişi var ünitenin başında onu bile anlamadım. kodları ezberleyip mi girsem acep sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi 4. kere data structures alip recursive i nasil anlayamiyosun ama ya =( 5. defa alicaksin bu gidisli evet cunku data structures en baba cs dersi bence, 5. defasinda hakkiyla al, hayatinda isine en yariyacak cs dersi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar