Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 meh sallamislar dogru cevap hala yok. ayrica duz sallamakla olmaz, budur cunku bundan demek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Mistform Wakecaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Anakin Skywalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 böyle köşeye sıkışınca sallayan tipler olurya şu topicte 2 tane gördüm. şöyle söyleyim sayın di ben buraya yazmadan ve sen msn falan muhabbeti yapmadan önce genel moderasyonda zaten yazılmıştı bir admin tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Sen insanlarin karsisinda da boyle mi konusuyorsun ? Yoksa sadece forumda mi boyle garip bir forma burunuyorsun ? Gercekten merak ediyorum bunu. Baska turlu bunca sene hayatta kalman cok buyuk sans olurdu cunku. Ben biliyorum dedigim vakitten itibaren kimdir degildir diye yonetim bolumunuzden dahi sordular. O sebeple olaylarin sirasi pek belli. Cevabin dogrusu yanlisi bi yana da ne bu siddet bu celal ? Icinde olmadigin seylere zipliyorsun, ustune garip bir uslupla dalip insani cileden cikariyorsun. Yapma diyorum baska bisey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ha ha ha ha insanların karşısındada neysem oyum canını sıkma sen şekle büründüğüm falan yok. sen sinirlerine hakim ol bence yeterli. şu forum ortamında bi lafa gaza gelip sinir krizlerine girmene, klavye başında tırnaklarını kemirerek triplere girmene gerek yok yani. şuraya abcdef yazsam ne değişir, sana laf söylesem ne değişir öyle düşün. komik insan. bana sakin ol diyene bak of güldüm sabah sabah. neyse işime gücüme bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 taam uzatma hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 kermit said: neyse işime gücüme bakayım. Destekliyorum seni bu konuda. Simdi bir edit de benden gelsin o zaman; Isime gucume bakayim diye mesaj yazip sonrasinda duramayip satasan yine sen olduguna gore acikca goruyoruz ki tirnaklarini kemirip sinirden duramayan ben degilim sensin. Gayet acik, gayet ortada. Calismana don bence sen. Gercek hayatta nasil birisin bilmiyorum -ve sasirtici sekilde iyidir hostur diyorlar- lakin su forum ortaminda cidden ayni sikletin adamlari degiliz. Yazarak bas edilecek biri degilim pek. O yuzden ne kendini ne de beni yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 lan noluyo adet geçiren karı gibi atar yaptınız alınganlık yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Gereksiz tartışma ama 2tane şeye cevap vermek istiyorum..Ortaya atıyorum lafı. 1)Kendini beğenmişlik iyi bişey değildir 2)Burası teksas değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 di said: Yazarak bas edilecek biri degilim pek. O yuzden ne kendini ne de beni yorma. OO KAVGADA SÖYLENMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 di said: Calismana don bence sen. Gercek hayatta nasil birisin bilmiyorum -ve sasirtici sekilde iyidir hostur diyorlar- kermit gerçek hayatta süper biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Lakin burda degil sahit oldugunuz uzre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "what can i say maaaan, i'm coool" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 başlığa cevaben, bu kadar hype yapılcak kadar önemli biri değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 hype yapildi gec kaldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Kermit nasıl bi insan dersek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 çocuk birşey dememiş ki sen birden sinirlenmişsin çılgınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 "ya'll bitchoz, gief me ur powah" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar