Revengewraith Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 1-2 tane uygulama calıstırıyorum 3.de ram bitiyor ya girmiyor yada girince makine resetleniyor sorun baska bisi olamaz ram bitiyor bazı programlar bunu acıkca gosterıyor.. 512 mb ddr ram|amd athlon xp 2800|256 winfast ddr ekran kartı|var neden bole oluyor bilen yardımcı olursa sevinirm ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 RAM bitmesi diye birşey olamaz. RAM'ın yetmediği yerde swapfile devreye girer. HDD kullanmaya başladığın için processlerde yavaşlama olur. Bu olay da kullanıcı sabırsız değil ise resetlenme ile sonuçlanmaz. (reset düğmesine basma sendromu) Lakin RAM'lerinde sorun olabilir. Ama bitmesi değil.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sanal belleği kendin ayarlayamayı bi de dene istersen..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 ramlerin bozuk..ya da bir programla ramleri ayarlamahyi denemissen bozmus olabilirsin..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengewraith Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Buyuk ıhtımalle ramler bozuk herhangi bir program dene medim [Bu mesaj Revengewraith tarafından 09 Temmuz 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Ram ler de bozukluk olabilir bir de anakarttan ramlerin yerini değiştir ram inin yetmediği durumlarda devreye virtual memory devreye girer yani cpu un hard disk i ram gibi gibi kullanır ama bu bilgisayarın yavaşlamasına neden olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 snrm ram bitmesi değilde ram yetmemesi gibi birşey olabilir :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 512mb'nin de yetmediği program, ilginç tabi. Acilen ram değiştir :D Olmadı ram BANK'ların bozuk olabilir. Hatta ve hatta ramleri bios'tan yanlış hızda çalıştırıor bile olabilirsin. Bak ne kadar olabilite var.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 512 ram yeter de ama şöyle şeyler de var windows da dandini bir kaç prog ram 64 ram kullanıyor şu ana kadar gördüğüm iki tane program laf olsun diye ram tüketiyor ve kitleme yapıyor bunu genelde hacker amcalar kullanıyor kitlemek için silinceye kadar anam ağladı üstelik Temp Int Files a giren aptal gif dosyasından kaynaklanıyordu.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 512 mb'ın yetmediği program bulmak çok kolay catsratch, :)arkadaşın konfigürasyonun aynısı var bende (ekran kartı ati radeon 9800pro 128mb) ve 15 yapay zeka oyunculu age of mythology: titans oynamaya çalıştığımda ilk 45 dk'den sonra oyun durma noktasına geliyor, hdd deli gibi çalışmaya başlıyor. haritada bir yere tıklayınca 30-40 sn sürüyor gitmesi oraya. ilk fırsatta 512mb ram daha ilave etmeye çalışacağım.. yukarıda yazıldığı gibi swap file boyutu çok düşük olabilir, onu bir kontrol et önce..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Herkes donanım problemi düşünmüş ama ben gayet sorunun windoze'da olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Revengewraith Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 windows da deil. Xp 98 farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Ram Bitmesi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Herkes donanım problemi düşünmüş ama ben gayet sorunun windoze'da olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengewraith Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 windows da deil. Xp 98 farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar