Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yalnız mükemmel taklit ediyor eğer gerçekten kendisi seslendirmeci değilse, ses birebir aynı. çizgi-filmlerde filan illa duyulur bu ses heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 abi gerçek seslendirmesi olmasına imkan yok kız kaç yaşında zaten. kafadan 15 senelik geçmişi var o sesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 o sesin orjinalini kim çıkartıyordu her çizgi filmde aynı şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 taklit olamaz ya yani evet çok geç kız ama o kadar aynısı olamaz ya kızın konuşması falan da çok akıcı hani bariz seslendirme yapmış gibi konuşuo , sırf geyik taklit yapio olsa hani öle çatır çatır cümleler falan da kullanamaz ki ne biliim oymuş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 fajdlkfjak ben mesaj atmıştım kıza cevap verdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Mortis said: taklit olamaz ya yani evet çok geç kız ama o kadar aynısı olamaz ya kızın konuşması falan da çok akıcı hani bariz seslendirme yapmış gibi konuşuo , sırf geyik taklit yapio olsa hani öle çatır çatır cümleler falan da kullanamaz ki ne biliim oymuş gibi geldi muhtemelen o kadar çok taklit yaptırmışalrdır ki kız artık otomatiğe bağlamıştır ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 çok kral lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 kingpin said: fajdlkfjak ben mesaj atmıştım kıza cevap verdi :p sorsana o muymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 sordum üstad o değilim dedi işte taklit yapıyorum dedi. sonra bende düşündüm harbi nasıl o olabilir lan kız kaç yaşında daha diye :p kendi kendimi faillere düşürdüm. dfdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ohaaa abi inanılmaz ya aynısı abi aynısı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 girsin seslendirme sektörüne o halde, eskisi yaşlanınca klonu gibi devam eder. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 hakkaten oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 başka vidyosu yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 taklit değil abi orjin dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 şevki sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar