di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 GOW Collection cikmis sanirim. Amazon.com'da in stock olarak gorunuyor. Simdi nereden alalim bu mereti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 shopto.net Edit: Gelmemiş daha nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Abi yuh ama. Amazon'da 36$, play-asia'da 44$ ve burda 37£! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 God of War: Collection cannot be shipped to the selected address. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben de playasia'dan soyledim, bugun pre-order kalkmıs zaten, hatta bu sabah baktıgımda halen pre-order'dı sanırım, simdi preparing order yazıyor status'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bugün gittim Tahtakale'de Havulzlar elektronik diye bir yerden aldım. Fakat CD üzerini inceledim GOW 3 demo diye herhangi birşey göremedim. Akşam eve gidince bakcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bazı yerlerden pre order yaptıgında yanında gow3 demo icin kod geliyordu benim bildigim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Dengesiz said: Bugün gittim Tahtakale'de Havulzlar elektronik diye bir yerden aldım. Fakat CD üzerini inceledim GOW 3 demo diye herhangi birşey göremedim. Akşam eve gidince bakcaz. ne kadar verdin? yolum düşerse bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 99 TL verdim oyuna. Haftasonu denedim oyunun görüntüleri çok güzel olmuş ps3'de. Hatta ingame demolar giriyor oyunun kendi görüntüsünden kötü. Ama herhangi bir kod veya bişi çıkmadı GOW3 demosu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 aldım hydra ve O tuşu kombinasyonunda takıldım.basıyorum basıyorum geçemiyorum , allah kahretsin para boşa gitti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bende bu hafta aldım oyunu demin pandora's box a geldım bıraktım yarın devam etcem guzel olmus dıyebılırım goruntuler , ps3 oyunları gıbı degıl ama ıyı yınede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 aynen jacabonun dediği gibi grafikler çok güzel olmuş ama bir ps3 oyunu gibi durmuyor. prerendered demolar da eski 480p zaten ama oyun çok güzel olmuş yahu. kombatlar kalabalıklaşmış motor limitleri kalktığı için üstelik 60 fps fix. trophyler de güzel olmuş. bonus material şahane olmuş yok yok içinde gow3 demo için de kod çıktı bir ara da ona bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bazi yerleri gereksiz zor olmus ama. Ilkini bitirdim ikinciyi oynuyorum normal mode'da. God ve Titan'i hayal edemiyorum nasil oynarim diye. Bir de tuzaklara karsi yaristiginiz yerlerden bir ikisi cok zor be kardesim. Ilk oyundaki yerden mizraklarin ciktigi bolum mesela. Kusursuz zamanlama gerektiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gereksiz zorluklar adamı baydırıyor. şu hydra olayını geçtim fakat bazı yerler mükemmel zamanlama istiyor. onun dışında güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 valla ozlemişim gow u bugun 1 e 82.5 veren iddaa kuponum tek maçtan dk 90 da yenen golle yatınca açtım kestim kestim kestim bi rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 god of war a normalde zor diyen arkadaslari demon souls a bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 demon's souls başlığı açmak lazım viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ff8 actim ben :) demon soulsuda sen ac ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 demons souls ne guzel oyundur ya su dragon age i 100 kere bitirdikten sonra ilk is gidip alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben de bugün takasla aldım, içinden GoW 3 demo redeem kodu çıktı şansıma :P 2 küsür gb ama biraz iri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gow1 i bitirdim şimdi collectiondan. son combat dışında öyle çok zorlıyan bi yer olmadı. underworlddeki salak bi checkpoint yüzünden geriye dönmeye üşendiğim ve kaçırdığım bir kırmızı chest sayesinde 3k xp ile bir trophy kaçırıp 80% trophy ile bitirdim bakalım gow2 nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://www.ng4a.com/wp-content/uploads/2010/01/2333729779_b5c2ae2744_o.jpg bu iyi tam kolekşınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ICC nin girise arthas koymus bunlardan 4 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 gow collectionu bitirdim. ps2 almadığıma üzüldüm. ne güzel oyunlarmış :) gow2 nin sonu harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hakkaten çok zevk alıyorum oynarken (az kaldı 2'nin bitmesine).. bir de ps2'im vardı benim o zamanlar ama alıp oynamamıştım.. gow3 öncesinde çok güzel oldu benim için böyle bir remake çıkartmaları =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar