yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ShadowFury said: 1 kuruş ta olur. Paran olduğu sürece np.Parası olmayanları özel bölüme mi alıyorlar? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evrimde somut bir getiri var.sonuçta yeni bir tür oluşa biliyor.peki kapitalizmde en iyinin(ki görecelidir) ayakta kalması topluma ne fayda sağlıyor.gelir artıyor diyemeyi sonuçta gelir artıyorsa birileri fakirleşiyordur.(ben demiyorum zeitgeist diyor).getirisi nedir? bakımlı hatunlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Rewendor said: Yok, beyinsiz adam zaten kapitalizmde yaşayamıyo arada çarklarda öğütülüyo konsepti yanlış anlamışsın sen :D Ya da bahsettiğin sebepten dolayı kenarda kendi kifayetsizlikleri yüzünden pastadan pay alamayıp kahrolsun kapitalizm diye ağlaşıyolar işte :D Sen çok mu takıldın övdüğün iyi para kazanan banka müdürleriyle, reklamcılarla, çarkların arasında öğütülmeyen adamlarla. Gerçi insan kendi kapasitesine göre karşındakini değerlendirir derler ama öyle manzaralarla karşılaşırsin ki kalakalırsın. Hatta ben sana isim vereyim bazı holdinglerin başındaki adamları falan. Böyle bol keseden salladığına göre anan baban o cemaattedir, git onlarla konuş. Ya da kenarda kendi kifayetsizliğin yüzünden "ulan şöyle bi beşyüzbin dolarım olsun orjilerden orjilere koşayım arabamı çekeyim evime plazmamı kurayım" hayalleri mi kuruyorsun kenara çekilip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 @zeitgeist: iyinin ayakta kalması, kötü bir durumda olana iyi olmaya çalışması yönünde teşvik ederek kötü olan durumunu düzeltebilme fırsatı sağlıyor. tabakalar arası geçiş olayı kapitalizmin can damarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evrimde de topluma somut getiri sağlıyo diye hayatta kalmıyo ki en iyi, bu sadece toplum açıdan pozitif etkisi işte. en iyi olduğu için kendisi hayatta kalıyo/ürüyo vs, hayatını daha iyi koşullarda devam ettiriyo (günümüzde parayla yapılan şeyler işte tamamen) onun ödülü o oluyo evrimde de, yoksa elin bengal kaplanının "uuu bi basamak daha yükselttim neslimizin kalitesini" diye sevindiğini sanmıyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hepiniz geninizde yazanlara göre konuşuyonuz aslında her şey boş. tek gerçek gen. ben buna inanıyorum bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 calimero said: Derya içinde yaşayıp deryayı bilmemek priceless +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 adinizi, adresinizi, tel no., email birakin ben katicam sizi yarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dufrasne said: Sen çok mu takıldın övdüğün iyi para kazanan banka müdürleriyle, reklamcılarla, çarkların arasında öğütülmeyen adamlarla. Gerçi insan kendi kapasitesine göre karşındakini değerlendirir derler ama öyle manzaralarla karşılaşırsin ki kalakalırsın. Hatta ben sana isim vereyim bazı holdinglerin başındaki adamları falan. Böyle bol keseden salladığına göre anan baban o cemaattedir, git onlarla konuş. Ya da kenarda kendi kifayetsizliğin yüzünden "ulan şöyle bi beşyüzbin dolarım olsun orjilerden orjilere koşayım arabamı çekeyim evime plazmamı kurayım" hayalleri mi kuruyorsun kenara çekilip? Hahaha adam komedi ciddiye almış, sakin gençler takılıyoruz şurada, bunları ciddiye alıp kızmak da komikmiş :) Anam babam zengin değil, ha zamanında çok çekmişler ama sıkıntı çekmiyolar şimdilik ne mutlu ki o ayrı. Benim de öyle çok zengin olayım falan diye hayallerim yok, konuyla alakası da yok :) Genel müdürlere falan çok bakmam, ha ailemin çevresinde 3-5 genel müdür var evet, ama çoğu ailemin lise ve üniversiteden arkadaşları vs oluyor, onlar da aldıkları eğitimin falan da etkisiyle gayet düzgün adamlar. Ha hanzo müdür yok mudur vardır bolca o ayrı. Ya da iq'su düşük müdür de vardır, kız peşinde koşan abazası da vardır. Ama tutup kıskançlıktan çatlayarak "abi adam aptal, adam moron ama zengin diye kız götürüyo para da çok kazanıyo" diye kompleks yapmaya ve adama bok atmaya ihtiyaç duymuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 her şeyi metalaştır; sat. al ver, ekonomiye can ver. elde kalan son değerleri de sen kalemlik silgi tişört çorap yap piyasaya sür, senin de cebin dolsun. 80ler dönemini piyasalaştır, dizi yap, tüketim aracı haline getir, reytingiyle 80 yetimi doyur. kırmızı atkılar yok satsın. büyük romanların senaryosunu yaz 3511e yolla, behlüllü duvar kağıdı cebine gelsin. bihterin seksi fotoğrafları için tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 utopia güzel yazmışsın da daha basidi var, tırt bi film çekersin ıssız adam gibi, hani yolda görsen ya da tanısan tiksineceğin "karaktersiz herifin teki" diyeceğin sığ adama kızlar hasta olur film karakteri diye, sonra onun ayağına filmden önce kimsenin aklında olmayan, 3 kuruş etmeyen eski gramafonları plakları yüzlerce liraya satarsın sahaflarda al sana en basit örnek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 titan saadet zinciri hey hey hey hey hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yasak o, ceza veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 "nutella yerim" said: titan saadet zinciri hey hey hey hey heyahah bi ara böyle bişi vardı di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hey hey hey hey diye bağrınıyorlardı cok akustikdi bulan olursa koysun videosunu gittikce tempoyu arttırıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 piramitten banlendi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Allah kapitalizmin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 1990'lı yıllardı asdf yaşlandık biz de bi tane video hatırlıyorum pasta geliyodu böyle bi grubun arasına takım elbiseli bi gruptu karanlık bi ortamdı ahah bildiniz mi? kırmızı mıydı acaba pasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ferrariydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kırmızı arabaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 rewendor Ciddiye alırım tabi seni. En çirkin kızlar solcu ve metalciler dersen, üstüne abi doğa kapitalist dersen, zeki olamayanlar sisteme dahil olamayanlar dersen fena ciddiye alırım. Kraldan çok kralcılık yapıyorsun burada. Ve yani bırak tarih, evrim bilgisini falan bu direk hayat bilgisi eksikliği. Nereden girsem elimde kalıyor, yeşil sermaye'den mi bahsedeyim sana; venezuelladaki güzellik kraliçelerinden mi, zekanın somut bir şey olmadığından mı, başarılı komünistlerden mi yani of be. ha çıkar bi mod siyaset yapıyorsun falan der diye de belirteyim "bu bir siyasi muhabbet değildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dasaaa, sen bildin sıra sende meueueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 once ben bildim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dufrasne said: rewendor C En çirkin kızlar solcu ve metalciler dersen, üstüne abi doğa kapitalist dersen, hadi ordan be ben dünya güzeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 utopia said: bihterin seksi fotoğrafları için tıklayınız 5 KERE TIKLADIM ÇIKMIYO LİNKİ DÜZELTİR MİSİN SAĞOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar