Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Şu şarkılara benzer şarkılar veya gruplar tavsiye edebilecek var mı? Hatta bu tip şarkıları seven varsa bilgilerini benle paylaşırsa ellerinden gözlerinden öperim. Pyschedelic/Trance olarak (melankolik) - Jefferson Airplane - White Rabbit - King Crimson - Epitaph - Andain - Summer Calling (Josh Gabriel Mix) Industrial/Techno olarak - KMFDM - Jihad - Rammstein - Engel - Sonic Mayhem - March of the Stroggs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Samurai champloo nun ost sini bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 pyschedelic mi trance mi industrial mi techno mu istiyosun aga. altına örneklerini vermişsin ama mesela andain vocal trance. white rabbit pschedelic rock ramsteinn falan ne techno ne industrial. uymuyo hiç birbirlerine ve baslıgına sarkılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben melankolik trance falan görünce dayadım portiskafayı. daha bi trip-hop oldu ama. UNKLE falan da olabilir belki, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bilmiyosan konusmayacaksın.Tamam mı ülen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 portishead iyidir böyle bişi mi istersin yoksa jefferson gibi Psychedelic rock mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 isteğine tam uyuyor mu bilmiyorum ama elektronik garip gurup bi grup (öeh) istersen "Shpongle" önerebilirim. dediğim gibi istediğin tarza uyuyor mu bilmiyorum ama bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 shpongle yazmaya girmiştim yuh ya, gidiyorum ben buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Al da öl. O nasıl giriş o nasıl şarkı http://www.youtube.com/watch?v=Z6hL6fkJ1_k http://www.youtube.com/watch?v=g0Cbfm1PStA&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yahelden babam çıksa yerim http://www.youtube.com/watch?v=kUsf8ptyvho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 al şarkı. al bu da bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Fistan said: pyschedelic mi trance mi industrial mi techno mu istiyosun aga. ayırdım ya işte pyschedelic+trance tarzında bir kategori industrial+techno tarzında bir başka kategori diye ayırdım, toptan hem pyschedelic hem trance hem industrial hem de techno olsun bi de bana çay koysun demedim. ama mesela pyschedelic'in bunla alakasız bir versiyonu veya trance'ı ayşe hatun önal gibi yapanlar benzeri gruplar olmasın, yazdığım şarkılara benzer şeyler olsun. said: ama mesela andain vocal trance white rabbit pschedelic rock e tamam zaten o yüzden listeye iki farklı kategori yazdım ya. trance olabilir ama andain'in şarkısına benzesin, pyschedelic olabilir ama jefferson'ın şarkısına benzesin dedim. said: ramsteinn falan ne techno ne industrial. industrial değil mi? http://www.lastfm.com.tr/music/Rammstein/+tags http://en.wikipedia.org/wiki/Rammstein buralarda industrial diye geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 last fm dogru diyosa ordan bak o zaman lan angara bebesi. benzer şarkıcıları falan grupluyor işte orda ne istiyon daha. andain summer calling e benzeyenler delerium above&beyond rachel starr bunların bazı şarkıları pschedelic trance infected mushroom astrix astral project dahası unkle red snapper conjure one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 lexius yetiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=q0j1kO3Bwyw lütfen duymayanlar bi baksın. kim atmıştı bu şarkıyı çooook güzel ve high şarkısı böyle birleşiyosun bass riffleriyle cinsel ilişki gibi bi şarkı GOT TO GET OUT OF THIS SKIIN IM IN DEEEP IM IN DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 endüstriyel tekno dinleyeceğine proleter teknosu dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şarkılarla olmaz boşa uğraşmayın parasını verip alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bi ara gel atiim ben sana saykodelik trance chill out gibi var daha çok gerçi. orjan nilsen - trance world 9 çok güzel. set böle uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 last fm. burdan benim arşive bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 shpongle yönetir(miş). yeni keşfettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 teknomudur trancemidir bilmiyorumda son 2-3 gundur ev ahalisi olarak feci kopuyoruz bu sarkiyla gerci nba2k11'deki tum sarkilar birbirinden harika, muzik secme konusunda 2k harikalar yaratiyor. (mafia2'ninde cok guzeldi muzikleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 radiohead dinle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 shpongle tavan yapmışşş=)) ama roundhouse dvdsini izlemeden geçmeyin derim ben ayrıca entheogenic vibrasphere hilight tribe gagil ott kuba kaya project vs vs dinleyin dinletinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 onlar ne ya nerde manavgata çarşambaya festivale gelen capulcu adam var yazmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar