Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 şimdi, konuyu tam anlatabilceğimden emin değilim.ama deniyeyim. benim çok sevdiğim bir arkadaşım var ve çok güçsüz bir insan. yapması gereken birşey var ve doğru olan şey bu.ayrılmak.önceden yaşadığı olaylar nedeniyle kesin kararlıydı ayrılacaktı fakat şimdi karşı taraf baya çakal ve drama yapmaya meraklı olduğu için kandırdı. devamlı arkasındayım arkadaşımın. destek oluyorum.yapma etme diyorum.insanlar değişmez vs yani cidden aynı şeyleri söylemekten ömrümden 6 sene gitti. ama hep başa dönüyoruz. en son "eeh" dedim "müstahak sana"."yazık bu kadar emeğime" dedim. sonra üzüldüm ama ben de yardım etmesem çevresinde yardım alacağı biri yok.ama devamlı başa sarıyoruz of cidden bıktım. kendi haline bıraksam 3 güne adam kandıracak.bırakmasam bıktım artık ya bi insan bu kadar güçsüz olamaz nefret edıyorum. napıcağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 dişi meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kendi haline bırakacaksın, kendisi öğrenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kızlar scuks erkeklerde sucks... ben şahsen kimseye karışmiom, bana bişi sorulmadığı sürece. bırak millet bildiği gibi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 güçsüzlükten değil her insan aynı şeyleri farklı şekilde düşünüp farklı şekilde kararlara varabilir. belki kandırılacagını biliyor ancak kar zarar mantıgı arıyordur kafasında. ayrılmak daha fazla koyacaktır belki kandırılmaktan. o yüzden dil dökmen bi işe yaramaz sadece kendini yorarsın. bu tür şeylerde yaşanmadan öğrenilmez. bırak ne hali varsa görsün, çünkü seni dinlese bile günün birinde seni aklından bişiler kurarak suclayabilir ve kötü sen olursun yine. (td)sözlük başlığı gibi foruma topic başlığı koymak(bkz:şkl 1a) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 süper sabırlı bi insan olduğumu farkettim bu kıza karşı. oturuyorum bak diyorum böyle böyle ilkokul çocuğuna anlatır gibi sebep-sonuç anlatıyorum.uzuun uzun dakikalarca seans gibi yorum yapıyorum,konuşuyorum. duruyo,mantıklı olduğunu anlıyor tamam diyor haklısın diyor. 5 gün sonra haydiii yine başa dönüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sende de "lise ergenine olgunluk harassleyen genç" sendromu var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arkadasın asık yapabilecegin bisi yok (:P) canola said: dişi meriç ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 lise ergeni değil aramızda 10 yaş var benden büyük. ona rağmen süper güçsüz bir insan.hayır ekonomik bağımsızlığı da var ne ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Asla güçsüzlerle ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kendinden 10 yaş büyükse sen küçük oldugun için takmıyordur pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bende de benzer bi arkadaş var. Elemanın kız arkadaşı hayatımda gördüğüm en kütük, en düşüncesiz, en bencil insan. Adama aynı şeyleri anlatmaktan imanım gevremişti. Adama anlatıyodum yaptığı aptallığı düzgün bi cevabı yoktu hiç... Sonunda ayrılmayı başardı. Bu seferki kız arkadaşı daha da acaip. Herkese şirin görünüp arkadan çok abuk subuk işler çeviriyo direkt. Ki, herife kızda bi terslik olduğunu da en başında söylemiştim... Bu böyle gidecek heralde. Zarar görüyo adam ama yok yani dittiri çekemiyo bi türlü. höf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 seni kendi seviyelerine çekip, deneyimleriyle yenerle... OH WAII... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 pff bi esprik yapalım dedim 2 msj sokuşturmussunuz araya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya şu hayatta güçsüz,iradesiz insandan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden etmedim yemin ediyorum. bi de fistan beni takmamakla alakası yok beni dinler hep fikir danışır.sadece iradesiz ve güçsüz.ve maalesef salak olduğunu düşünüyorum artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 karışma arkadaşlarının ilişkisine. onlar da 20 30(oha) küsür yaşına gelmiş bireyler kendileri öğrensin. 30 küsür yaşına gelmiş bi de kendi öğrenmezse ilerde daha da büyük sorun olur, hiç karışma. senle dertleşmeye geldiğinde onu dinlemekten ve flu tavsiyeler vermekten öteye gitme. ayrıca genelde bir insan sevgilisi ile yaşadığı olayları nesnel bir şekilde anlatamaz. sen de arkadaşının sana anlattıklarından yola çıkarak yorum da bulunursan hata edersin. söz konusu kız-erkek ilişkisi oldu mu iki tarafı da dinlemeden ne olduğunu anlaman zor o yüzden uzak dur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 insanlar 2 ye ayrılır; laftan anlayıp ders cıkartanlar burnu boka sürtünce ders cıkartanlar ps: istisnalarada salak denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 senko said: kızlar scuks erkeklerde sucks... bu da benım lafım lütfen =) iki tarafı da çok iyi tanıyorum.adamın ne halt olduğunu çok iyi biliyorum. hani herşeyi bizzat gördüğüm için çok sağlıklı karar verdiğimi düşünüyorum. bu nasıl bi durum biliyor musunuz? şey gibi.birşeyin içindeyken insan göremez.sonra birisi farkına vardırır.insan da anlar."aa evet doğru gerçekten böyle" der. anlamadığım neden millet 2 level ileri giderken sen her defasında 2 level geri gidiyosun bre salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arkadaşının bütün sevgililerini mi süper tanıyorsun? öyle bir durumda bile karışmamak yine en iyisi, karşı taraf gelip de ne yapayım diye sorsa bile çok kesin cevaplar vermemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Belkide sen öyle oldugunu sanıyosundur,arkadasın gayet haz alıyo olabilir durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 "roket adam" said: kendi haline bırakacaksın, kendisi öğrenecek. suna katiliyorum. elinden geleni bi yere kadar yaparsin, kararlari o kendisi verir. onu etkilersin tabi bi sekilde, ama kararlarini etkiler misin o süpheli. karari eninde sonunda verecek olan kendisi. o yüzden birak artik, sal kendisi ögrensin en dogru ve acimasiz yoldan. bi insani hep koruyamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 böyle konularda insanların kararlarını değiştirmeyi göze alacak kadar doğru bir fikre sahip olduğunuzdan emin olmadan önce iyi düşünmek lazım. iki insanı içeren bir durum konusunda kesin olarak doğru fikre sahip olduğunu düşünmek çok fazla ego içeriyor. söylediğiniz şeyin o iki insanın ilişkisini geri dönüşümsüz bir şekilde etkiliyebileceğini unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sina çok haklısın bunlarn hepsini biliyorum körü körüne kendimi atmıyorum ama işte burda söyliyemiceğim şeyler var ve hoş şeyler değil. ve tek doğru bu kızın bu adamdan ayrılması. aslında güzel ilerliyoduk.1 aydır falan baya destek olmuştum,moralman iyiydi,sinirliydi çocuğa falan ama sonra bir kere görüştüler (banka kredisi mevzuları-keyfi değil)çocuk dünyadaki en duygu sömürücüsü çocuk kız da ota boka acıyan bi tip olduğu için en başa döndük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 iyi bunların farkındaysan sorun yok zaten yoksa istisnai durumlar olmaz demiyorum. ama o zaman da diğer arkadaşların dediğine geliyoruz, kararı dış etkenlerden bağımsız kendi vermediği sürece öğrenmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 insana tavsiye vererek önemli kararlarını değiştirmesini sağlamak zor, öğrenmesini sağlayabilirsin, zor kullanabilirsin cebirsel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar