Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Selamlar. Öncelikle şuanki arabam Daihatsu Terios 2004 model. Bu araba hakikaten fazla yakıyor 1.3 olmasına rağmen 4x4 olduğundan mıdır nedir tüketiyor ve dayanacak halim kalmadı. Dizele kayayım diyorum, halam 0 fiesta aldı kullanımı süper, yakıt tüketimi ise feci ekonomik. Lakin aynı arabayı almak istemiyorum. Gene ufak sınıf araba tercihim, önceliğim az yakması arabanın. Dizel olsun az yaksın çünkü hakikaten şehir içinde geziyorum yani. Kız arkadaşım farklı kıtada hatta mecbur gidiyoruz yol, ve malum İstanbul trafiği tüketiyor. LPG taraftarı olmadığımdan mevcut arabaya LPG koyasım yok. Ne önerirsiniz? Aklımda Seat Ibiza, Citroen C3, Opel Astra var. Citroen' e çok sıcak bakmıyorum gerçi, Seat Ibiza 2008 modellerinin dış görünüşü tatmin edici. Arabayı "0" da alabilirim çok abartı birşey olmadığı sürece. Çünkü, elimde Terios kötü durumda. Motoru aksesuarları vs herşey tam takır o konuda sıkıntı yok fakat arkadan ve önden darbeli. Hatta ön taraftaki tampon kırıldı, kaynakla birleştirildi. Yürür aksamında vs bir problem yok yalnız. Şimdi "0" alırken arabayı ölü fiyata da olsa galeriye okutma şansım var, açık pazarda bu araba satılmaz diye düşünüyorum. Fiesta' yı bizimkiler 31' e aldılar benim de max çıkabileceğim miktar 35 diye düşünüyorum. 2. el alınmalı mı, yoksa "0" mı düşünülmeli. Fikirleri alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 0 fiesta, corsa vb. yerine 2.el temiz az kmde donanımlı bi araç tercih ederim ben alıcak olsam. misal: misal1 veya böle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 İkisi de güzel arabalar tabiki fakat, fiyatları uçuk biraz yani benim limitlerime göre. Hem de ikinci el, elimdeki arabayı satmak zor olabilir bu durumda. Motorları da yüksek geldi, 1.9 ve 2.0 dizel bile olsa ben hakkaten ekonomik araba arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 35bin dedigin için ve performanslı,konforlu rahat arabalar oldugu için onları gostermiştim :) o zmn 1.4/1.6 dizel toyota corolla,ford focus,opel astra fln bakabilirsin eger benzinli dusunursende hondayı tavsiye ederim nerdeyse dizel araç kadar az yakıyolar ama tabi litre fiyatı giriyo bu sefer araya. karar senin :) edit: pardon max. 35bin demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 benim arkadasımın otomatik 1.8 civic hatchbacki var, adamın ortalaması 8 litreyi geçmiyo. aklımı kaçırıcam :) ben manuel 1.4 tsila 12 yakarken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 atmosferik motorun farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bide yanlıs bilmiyorsam dizel arabanın bakım masrafları benzinliye gore daha fazla onlarıda hesaba katıp öle karar ver derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 pejo 308 dizel manuel 100 kmde 4.8 filan yakar iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Selam, Yine Honda jazz :P http://www.sahibinden.com/en_ucuz_fun_sifir_gibi-65WQQaXQQ18587971WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/kusursuz_jazz-02WQQaXQQ18494091WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/sahibinden_2009_model_6000_km_de_honda_jazz_tiptronik-46WQQaXQQ18096317WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/sahibinden_garantili_2008_jazz-19WQQaXQQ18664920WQQpXQQdisplayitem İkinci el diesel bir araç almak istiyorsan DOD gibi yerlerden almak en iyisi. Evet, fazla para vereceksin ama aracın raporunu veriyorlar sana. Düşük km'li diye aldığın aracın hor kullanılıp km'si düşürülmüş olmasını istemezsin sanırım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Opel corsa tavsiye ederim ben.Kendim kullanıyorum çok memnunum.Dün 420 km'yi ortalama 150 km/saat ile 50-55 liraya geldim. Ayrıca dizel arabanın bakım masrafı fazla olur doğru.Ama vurmazsan falan pek bir masrafı çıkmaz.Allah korusun kaza olursa zaten kasko var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bende de 1.4 tdi yeni fiesta var 5.4 yakıyor şehir içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 masraflarında problem yok, maksat az yaksın. şey sorucağım, skystar ve transporterlar. bunların farkı çok mudur yakıt konusunda fiesta vs türevlerine göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Selam, Ağırlık, aerodinamik(ön kesi alanı, sürtünme katsayısı) gibi faktörler yüzünden fazla yakacaklardır elbette. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 ben 2008 opel corsa kullandim dizel uzun sure, gercekten cok cok az yakiyor, bir depo benzinle 600 700 km gidiyor sehir ici, ve depo da 75 80 e doluyordu. yani cok az yakan bir araba sahiden, ici de komforlu cok kotu degil oyle. ben bi tek yol tutusunu cok tutmadim ama o da cok kotu diyemem, iyi degil sadece. bu saydiklarin arasindaki en iyi secim opel corsa olur yani. edit: astra yazmissin, astrada iyidir ama ne kadar yakiyor bisi diyemem, ben corsa kullandim cunku. ama corsadan daha pahali olduguna gore daha komforlu ve iyidir kesinlikle. astra al yani, gerisini bosver. sonucta alman arabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 @spiegel abi 2008 corsa 1.3 dizel kullanıyorum hayatı şehir içinde geçen arabamın deposu 120 liraya doluyor ve 500km yapıyor ortalama. Garibime gitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 nasıl 1.3 dizel corsa 500km yapıyo abi senin araba da problem var o zaman bence,hiç bi bok yapmasa 700 yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 1.3 astra dizel var bende, 1 depoyla en az 700 750 yapıyorum sehir ici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 2006 sıyla 800 km'ye yakın yapıyorum.Depo 135 civarı doluyor. RayCharles said: @spiegel abi 2008 corsa 1.3 dizel kullanıyorum hayatı şehir içinde geçen arabamın deposu 120 liraya doluyor ve 500km yapıyor ortalama. Garibime gitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar