Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2009 biterken alınık araç önerisi


rApbOyZ

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar elimde 14.000tl bütçe var 2010 ocak yada bu aralık ayında bir araç alacagım genç arabası olacak

aklımda bu paraya gelen 2001 clio sport 2.0 180 bg(spor) ve 2004 ford fiesta 75 bg diesel gibi araçlar var(ekonomik).clio istiyorum ama cok sorun cıkartacagı parçalarının pahalı oldugunu falan duyuyorum sağdan soldan dogrumudur
vede varsa bu bütçeye göre önerileriniz nelerdir ufak tefek oynamalara açık genç arabası olacak araç tavsiyelerinizi bekliyorum geçen konum trollendi umarım bu sağlam kalcak

saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ekonomik degil ama spor işte digeride ekonomik ama ne beygir var ne bi sportiflik nede güzel bir görüüş ne yapsam karar veremedim ögrenciyim zaten günümüz şartlarında ne iyi gider bir fikrim yok.

civicde 98 model falan veriyorlar oda cok eski ve km si ucmuş vaziyette oluyor söyle 2001 2002 hb civic yada polo falanda olabilir varsa önerilerinizi bekliyorum sagolun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenciysen dizel diyorum. şuan aynı durumdayız dizel araç arıyorum şahsen. benzinden belim büküldü, tabiki ekonomik durumunu bilemem de ayda 200tl ye mazot koymak var, 600 tl benzin koymak var. rakamlar abartı olabilir de, test ettik çok büyük fark var benzin ve dizel arasında. salla derim görünüşü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Yenisinde kasanın rijitliği biraz daha arttırılmış. Donanım zenginleştirilmiş. ESP konulmuş araca en güzel yanı ve cam tavan ile daha ferah yapı elde etmişler. Yenilerde otomatikleştirilmiş bir manuel şanzıman var. Paniğe gerek yok, hill-hold mevcut.

Eskilerde değişken oranlı otomatik şanzıman olan CVT vardı. Daha sarsıntısız (sıfıra yakın) bir sürüş sağlıyordu ama tüketimi güncele nazaran biraz daha yüksekti. Yenide donanım falan gayet güzel. İnsanın içini açan renkleri de mevcut :P

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2001 - 2002 typer kasa tipli hb civic buldum 17 ye indiremiyorum direk alıcam indirse max 15 e cıkabiliyorum

fiesta okadar kötü bi araçmı cidden ? önerdiler baya az yakıyo rahat 68 hp ama bastımı gider vs muhabbetleri falan? yalan mıdır harbi.

başka önerileriniz varsa dinliyorum hala sizi :)

saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende 1.4 var. 4 senedir kullanıyorum. triptonik vites arac ama surekli sanzıman arızası sebebiyle yolda bırakıyor. otomatikte giderken devirleri rezalet ötesi. ayrıca kagıt gibi yani, guvenlige de onem vermen gerekir ki dedigim gibi japon arabaları almanya'da yapılan testlerde bile son zamanlarda alman arabalarından daha iyi sonuclar alıyormus.

benzin olarak tabi 1.4 motor benzin yakmıyor fazla ama sehiricinde yine normalinden fazlasını yakacagından suphen olmasın. sehirlerarası da bu kadar kucuk bi arabayla yolculuk yapılmaz. 100'ü gectigin zaman titremeye baslıyosun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

110bin km'de ve reno olmasını gectim. oncelikle modifiye edilmiş bi araç ve turkiyede modifiye edilen araçların genel anlamda nasıl kullanıldığını herkes aşagı yukarı goruyodur. 2. olarak galeriden alacagın arabanın bi yerinden bi sorun cıkması yada cıkarması cok muhtemel. ustune benzinli ve 140HP, lpg taktırmayı dusunmuyosan baya bi benzin parası verirsin :) bence boşver bunu :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3,5 sene fiesta kullanmış biri olarak: 2006 ve üzeri fiestalar o paralara yapılacak güzel bir tercih olur. güzel araba, bakmayın kötülediklerine.(2006'daki makyajdan önceki fiestalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim) ama abs olsun mutlaka arabada. bu arada dizelden benzinliye geçişte gerçekten 250'den 600'e bir zıplama oldu bende de. bunu düşünerek almanızda fayda var.

edit: o paralara derken, senin bütçenle alakalı yazmadım, o aracın piyasasındaki diğer araçlarla kıyaslayarak yazdım. fiesta dediğin araba cliodan falan üstün bir araçtır yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...