rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arkadaşlar elimde 14.000tl bütçe var 2010 ocak yada bu aralık ayında bir araç alacagım genç arabası olacak aklımda bu paraya gelen 2001 clio sport 2.0 180 bg(spor) ve 2004 ford fiesta 75 bg diesel gibi araçlar var(ekonomik).clio istiyorum ama cok sorun cıkartacagı parçalarının pahalı oldugunu falan duyuyorum sağdan soldan dogrumudur vede varsa bu bütçeye göre önerileriniz nelerdir ufak tefek oynamalara açık genç arabası olacak araç tavsiyelerinizi bekliyorum geçen konum trollendi umarım bu sağlam kalcak saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 2.0 clio alma, verdiğin vergiye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 temiz bi civic alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 clio sport ve fiesta alakasız olmuş yanlız. ekonomik değil yani clio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 evet ekonomik degil ama spor işte digeride ekonomik ama ne beygir var ne bi sportiflik nede güzel bir görüüş ne yapsam karar veremedim ögrenciyim zaten günümüz şartlarında ne iyi gider bir fikrim yok. civicde 98 model falan veriyorlar oda cok eski ve km si ucmuş vaziyette oluyor söyle 2001 2002 hb civic yada polo falanda olabilir varsa önerilerinizi bekliyorum sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 öğrenciysen dizel diyorum. şuan aynı durumdayız dizel araç arıyorum şahsen. benzinden belim büküldü, tabiki ekonomik durumunu bilemem de ayda 200tl ye mazot koymak var, 600 tl benzin koymak var. rakamlar abartı olabilir de, test ettik çok büyük fark var benzin ve dizel arasında. salla derim görünüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 fiesta alma, bes para etmez. hatta fiesta değil direk ford'dan uzak dur. japon arabaları cok iyi su donemde, tercihini o yonde yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 400 ytlik bi oynama varsa dizele geçiyorum abi ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Selam, Honda Jazz diyorum; benzinli ama az yakar, disesel'e göre periyodik bakımlarda az hırpalar seni. Ama o limitin biraz daha üstüne çıkman gerekir sanırım. Eski modelin şanzımanı CVT üstelik :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 CVT olmasi ne demektir, artisi nedir diye sorayim o halde. Honda Jazz'in yeni kasalari inanilmaz hosuma gitti bu arada. Eskisi alinir, yenisi alinmaz mi dersiniz acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Selam, Yenisinde kasanın rijitliği biraz daha arttırılmış. Donanım zenginleştirilmiş. ESP konulmuş araca en güzel yanı ve cam tavan ile daha ferah yapı elde etmişler. Yenilerde otomatikleştirilmiş bir manuel şanzıman var. Paniğe gerek yok, hill-hold mevcut. Eskilerde değişken oranlı otomatik şanzıman olan CVT vardı. Daha sarsıntısız (sıfıra yakın) bir sürüş sağlıyordu ama tüketimi güncele nazaran biraz daha yüksekti. Yenide donanım falan gayet güzel. İnsanın içini açan renkleri de mevcut :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Evet pek guzel. Lakin simdi sifira yakin ikinci ellerini bile 35bin'e gorunce moralim bozulmadi degil hani. Benim niye 35bin liram yok lan! diye dolanicam birazdan terasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 2001 - 2002 typer kasa tipli hb civic buldum 17 ye indiremiyorum direk alıcam indirse max 15 e cıkabiliyorum fiesta okadar kötü bi araçmı cidden ? önerdiler baya az yakıyo rahat 68 hp ama bastımı gider vs muhabbetleri falan? yalan mıdır harbi. başka önerileriniz varsa dinliyorum hala sizi :) saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ya bende 1.4 var. 4 senedir kullanıyorum. triptonik vites arac ama surekli sanzıman arızası sebebiyle yolda bırakıyor. otomatikte giderken devirleri rezalet ötesi. ayrıca kagıt gibi yani, guvenlige de onem vermen gerekir ki dedigim gibi japon arabaları almanya'da yapılan testlerde bile son zamanlarda alman arabalarından daha iyi sonuclar alıyormus. benzin olarak tabi 1.4 motor benzin yakmıyor fazla ama sehiricinde yine normalinden fazlasını yakacagından suphen olmasın. sehirlerarası da bu kadar kucuk bi arabayla yolculuk yapılmaz. 100'ü gectigin zaman titremeye baslıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 honda hb denmiş te http://img4.mynet.com/oto3/galeri/honda-civic-hb/honda-civic-hb-3.jpg bayılıyorum bu arabaya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Anekdot: Hayatımda bir hafta kadar Fiesta'ya bindim ama S modeliydi (115HP). O ebatta bir araba olmasına rağmen otobanda 170-180 dolaylarında hızlarla eğimli virajda çok güzel ve yola yapışarak gidiyordu. Tabi küçük motorlu Fiestalardan çalmışlardır süspansiyondan, ordan, burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 fiesta kağıt gibi ama haklı aynen titriyor bende sürdüm 120 130 derken savrulma çoktu frenlerde falan sarsılıyor en son çarem gene fiesta ama daha iyilerini arıyorum şuan http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2282621 ne dersiniz buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 110bin km'de ve reno olmasını gectim. oncelikle modifiye edilmiş bi araç ve turkiyede modifiye edilen araçların genel anlamda nasıl kullanıldığını herkes aşagı yukarı goruyodur. 2. olarak galeriden alacagın arabanın bi yerinden bi sorun cıkması yada cıkarması cok muhtemel. ustune benzinli ve 140HP, lpg taktırmayı dusunmuyosan baya bi benzin parası verirsin :) bence boşver bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 140 degil adam kaç beygir oldugunu bilmiyor bile galerici belli. 172 bg orjinal cıkış. çok hırpalanmamışşsa fenada olmaz ama modifiye görmüş beygirde war ne işkenceler cektirmişlerdir bu araca düşünemiyorum. adam peşin 10 bine bırakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sene 2009 hala araba kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Deve kullanalım? Koltuk ısıtmalı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 binlira fln daha bulabilirsen Şunlarıda araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Selam, Bu araba da ne görünmez bir arabadır. Görenler görmez gibi yapar, öylece akıp giderler trafikte. Bunun gibi başka araç yoktur sanırım. Hiç deneyimi olan var mı Almera ile? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 3,5 sene fiesta kullanmış biri olarak: 2006 ve üzeri fiestalar o paralara yapılacak güzel bir tercih olur. güzel araba, bakmayın kötülediklerine.(2006'daki makyajdan önceki fiestalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim) ama abs olsun mutlaka arabada. bu arada dizelden benzinliye geçişte gerçekten 250'den 600'e bir zıplama oldu bende de. bunu düşünerek almanızda fayda var. edit: o paralara derken, senin bütçenle alakalı yazmadım, o aracın piyasasındaki diğer araçlarla kıyaslayarak yazdım. fiesta dediğin araba cliodan falan üstün bir araçtır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 eyw kervana citroen c3 c2 gibi dizel araçlarda katıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar