Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 arcane said: Ruse Halo gençleri koltukta elinde gamepad strateji oynadığını sansın diye yapılmış bir oyun, aman diyim gereksiz hüsran olmasın. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Dwinz said: haritayı rotate edemıorum ben mousun tekerlek tuşuna basınca olmuyor bişey. netçez? kimse söylemicekmi bana bu sorunla ilgili birşey :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 güzel midir bu oyun gençler? çok güzel reviewlar almış, şimdi de steam'de indirimde. alınır mı? gerçi soruyorum da, multi'si ön planda olan bir oyuna 7 aydır kimse bişe yazmamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cuce said: az ordumn var gibi gösterdim, halbuki cok ordum vardı kazandım! oyunun özeti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 o ne ya öle :D daha detaylı bir açıklama alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Up! Hazır indirimde alanlar varken konu yukarıda dursun azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 demosunu indiricem bakalım begenirsem alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 son 1 saat 20dk oyunu indirimli alabilmen için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ne kadar keyifli bir oyunmuş ya keşke önceden alsaymışım uzun zmndır strateji namına birşeyler oynamamıştım en zor seviyede ciddi anlamda kasıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar