Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 KamuCell için sadece konuşmalık bir telefon almak istiyorum arkadaşlar. 1) İnce olsun (sürgülü ve ince hoş olur) 2) Malum çok konuşulacak telefon, şarjı hemen bitivermesin. 3) Konuşma sesi alçak olmasın ve temiz ses verebilsin. Bu üçünden başka hiçbişey önemli değil. Tuşları olmasa bile olur yani mesaj filan atmıcam. Kamerası da önemli değil hatta olmasa daha bile iyi. Ne önerirsiniz? Çift simli telefonlar için: Aynı anda iki sim kart da açık oluyor değil mi? Hangisine arama gelirse gelsin çalıyor. Hangisinden arama geldiğini görebiliyor musunuz? Hangi hattın arandığını? Mesaj atarken hangi hattan atacağınızı seçebiliyor musunuz? Çift sim kartlı telefon kullanışlı mıdır? İki telefondan daha iyimidir? Bu konuda beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 6230i nokia fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 3210 baya inceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 aslında şu d900e gibi birşey istiyorum. 300 liraya yakın ama biraz daha ucuz olsa, bunun gibi 200 altı bişe bulabilsem çok güzel olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bu arada bu çift simkartlı telefonlar nasıl? Aynı anda iki simkart da çalışıyor değil mi? Mesela mesaj atacanız, hangisinden atacağınızı nasıl seçiyorsunuz? Kısaca kullanışlı mı? 2 telefonun yerini tutar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bundan 2-3 yıl kadar önceçok sağlıklı çalışmıyodu çift simliler, teli açıp kapaman gerekiyodu falan ama 3 yılda düzeltmişlerdir o sorunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yani 2 hat aynı anda çalışmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 çalışıyor arama yaparken yada mesaj atarken seçim yapıyosun sim1 sim2 şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arkadaşlar bana bu Nokia'nın yeni çıkan ucuz modelleri var hani onlardan söyleyebileceniz mi? Hani renkli ekran ve az özellikli filan. Mümkünse küçük boyutlarından. 6230i sanırım babamda var çok güzel değil gibi ya pek elektrik alamadım telefondan :) böyle çeşitli nokia aklınızdaki modellerin numaralarını yazarsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Şu ikisi arasında kaldımNokia 2630 mu Samsung D900 mü arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nokia 2630 kullaniyorum, cok memnunum. incecik, her isimi goruyo, kamerasi da var, kullanmiyorum ama var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 D900 aldım, iyi telefonmuş ya aç kapa filan hem de bu da bayağı ince o resimdeki nokia kadar olmasa da. 120 liraya buldum bir telefoncuda, temiz kullanılmış filan. Bugün aldım daha, şu ana kadar memnunum wallahi. Hatta ana telefon bile yapabilirim bunu yani N70 yerine... edit: fikrini belirten herkese teşekkürler ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu tarz bişey düşünenler illa da 0 olsun diyenler için Samsung Duos C5212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar