Arma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Çarşamba parazından giyinirim. Aradığım her markayı buluyorum. Adeta sabri özel havasında gömlekler alıyorum. ama adı sabri güzel. fuma var. bolca dolce gabbana alıyorum. ejderha desenli gömlek falan. ayakkabılarımı mahalle ayakkabıcısına özel olarka yaptırdım. sivri burunlu spor ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o/ mesaj kasıyoduk sahibi geldi kapıyım ben bari artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arkadaşım bi tişört almış timsahın ağzı kapalı sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dartanian said: Arkadaşım bi tişört almış timsahın ağzı kapalı sen ne diyosun. Oha nerden almış? ÖM PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Lacosted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bilmiyorum ama çok gülmüştüm.Lan bari timsah yerine başka hayvan koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 firefox'un tilkisi mesela süper bir lüks giyim markası amblemi olabilirmiş hakkaten lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Adidas!!! üç çizgi babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben takım elbise dışında hiçbir giyim eşyasına 1000tl den fazla vermedim, fazlası gözüme gereksiz geliyor. 2 tane 500 lük kazak, 3 tane 300lük gömlek alırım o kadar harcayacaksam. Ayrıca 50 milyonluk xxx marka 3 ay içinde ne kadar düzgün yıkarsan yıka pamuk pamuk olan kazakla 500 milyonluk kaşmir kazağın arasında gerek kalite, gerek ömür olarak eşek kadar fark var. (Ama yine kendi kriterlerime göre 500tl lik kazakla 1500tl lik arasında çok fark yok) Babam 10-15 sene önce aldığı kazağı hala giyiyor. Ben o kadar dayanan hiç ucuz kazak görmedim açıkçası. Ama mesela düz beyaz tshirte sırf üzerinde Armani, Versace, Ferre vb yazıyor diye 200 tl de vermem o ayrı. Dünyada yüzmilyonlarca insan açlık sınırının altında yaşıyor, su sıkıntısı çekiyor. Bira, kola içmeyelim, günde 1 litre su dışında birşey içmek yasak. Yemek olarak da lahana çorbasına talim edin efendim. Geri kalanını da hep beraber Unesco'ya, Unicef'e ve her türlü yardım kuruluşlarına bağışlayalım. Ucuz etin yahnisi yavan olur ve ucuz alacak kadar zengin değilim sözlerini de hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Abi giyime o kadar para vericeğime karının üstünde suşi yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 garbaja düşürdünüz konuyu allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ohh be saol dasacım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 gitti mi şimdi burdaki postlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Gitmedi bundan sonrakiler boka sardı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 attığınız geçerli post sayıları düşecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahahahahha üzülme dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 garbıca düşmeden atılan postlar sayılıyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Wispy said: Ben takım elbise dışında hiçbir giyim eşyasına 1000tl den fazla vermedim, fazlası gözüme gereksiz geliyor. 2 tane 500 lük kazak, 3 tane 300lük gömlek alırım o kadar harcayacaksam. Ayrıca 50 milyonluk xxx marka 3 ay içinde ne kadar düzgün yıkarsan yıka pamuk pamuk olan kazakla 500 milyonluk kaşmir kazağın arasında gerek kalite, gerek ömür olarak eşek kadar fark var. (Ama yine kendi kriterlerime göre 500tl lik kazakla 1500tl lik arasında çok fark yok) Babam 10-15 sene önce aldığı kazağı hala giyiyor. Ben o kadar dayanan hiç ucuz kazak görmedim açıkçası. Ama mesela düz beyaz tshirte sırf üzerinde Armani, Versace, Ferre vb yazıyor diye 200 tl de vermem o ayrı. Dünyada yüzmilyonlarca insan açlık sınırının altında yaşıyor, su sıkıntısı çekiyor. Bira, kola içmeyelim, günde 1 litre su dışında birşey içmek yasak. Yemek olarak da lahana çorbasına talim edin efendim. Geri kalanını da hep beraber Unesco'ya, Unicef'e ve her türlü yardım kuruluşlarına bağışlayalım. Ucuz etin yahnisi yavan olur ve ucuz alacak kadar zengin değilim sözlerini de hatırlatayım. fakirim desene kısaca. amma uzun yazmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Dartanian said: Gitmedi bundan sonrakiler boka sardı asdf oh aman ya. okdr ugrastık ettik. alın teri buda. emeğe saygı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yav said: garbıca düşmeden atılan postlar sayılıyo diye biliyorum bi sonraki güncelleme de düşer.. nedankoya sormak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar