eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 şu topicte 4-5 sene sonra baba desteği tamam altından çekilince sudan çıkmış balığa dönecek o kadar kişi var ki aaah ah üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ben varım mesela :P ama çizgimi biliyorum çoşkür kazağa 1.5 milyar veren adam babasının işini yapmaya devam eder çok da rahat yaşar; siz de sinir olduğunuzla kalırsınız mal gibi ehuhe onun için görmezden gelin. herkes kendi yoluna baksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o zaman babanız batınca vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hayır abi bu tarz insanlar oksijen tüketiyolar ya su tüketiyolar ölsünler. insanlar aç ya. bu nası bi şımarıklık.yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 çarşamba pazarını tercih ediyorum.hem ucuz hemde zeitgeiste inandığım için param abd emperyalizmi yerine PRC emperyalizmine gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ya zaten su topiğin baslığı bile durumun ne kadar vahim olduğunu ortaya koyuyor... ve maalesef bu düzen dünya ters dönse anca yerine gelir o bile şüpheli yazık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 aheh bi zengin RP'si furyası çıkmıştı şimdi de zeitgeistimiz var. hayırlı olsun renklendi paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 paticik ahalisi gerçekten marjinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben kazağa 1.5 milyar vermiyorum da 1.5 milyar verememekle verene bok atamak arasında bi çizgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 parası olan alır niye bu kadar geriliyorsunuz ki. İNSANLAR AÇ !!!! modu kadar saçma bir mod yok.herkesin parası kendine.isteyen açlara yardım eder marka giyinmez isteyen dibine kadar lüks yaşar hayata bir kere geliyorum kimse umrumda değil der ve bu KİMSEYİ ilgilendirmez. edit: zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış. dağılın pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 afitch giyiyorum AFİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nileppezdel said: Arkadaşım lüks değil mi? Parası olan verebilir yani :D Şu var ki gerçekten malzeme falan çok kaliteli. Sadece isim demek hakaret olur. Ben daha Tommy-Timberland-Lacoste üçlüsü gibi kaliteli kıyafet yapan yerler görmedim. Ayakkabılarda da çok süferler kendileri. Pahalı evet, abartı pahalı evet ama ucuz rakiplerine göre çok daha kaliteli ve şık kıyafetler üretiyorlar haklarını yedirtmem :D tommy'den alınan bir t-shirt çok rahat yıllarca gidiyor, yatarken bile giyseniz, günlük bile kullansanız farketmiyor. ayakkabıları cidden rezil ama, çok iğrençler hayatta almam. puma-ferrariler çok iyi ayakkabıda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Spor: Nike Casual&Pull and Bear Klasik: Koton&Pierre Cardin Günlük: Göze güzel görünen ve SABİT duran herşey. Sarkmıcak orandan burandan giyince aabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 @kek ben kendi fikrimi söylüyorum aynen şuan senin söylediğin gibi. insanların hepsi eşit ama maalesef ki bazıları daha eşit oluyor. neyse ya baba parasıyla kazağa 1.5tl veren insanlara neyi anlatayım ben. bırakayım yapsınlar,bırakayım geçsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 giymiyorum yıkıyorum ve çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 marka falan giyinmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 chanel'e şu an 1.5 verebilecek kadar param olsaydı aç insanları önemsemezdim. açsa bana mı aç. bi de bershka ve stradivariustan bişiler alıyodum en son hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bella tam evlenilcek kız modeliymiş yalnız (:P) burtonesk gibi bayanlardan da uzak durcan, batırırlar adamı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 senin anlamadığın nokta o. babamın parası varsa,harcamama müsade ediyorsa zevklerim doğrultusunda harcarım ya ben 2 milyara ceket alıyorum da alamyanlar üzülürse ? diye düşünmem yani. yarın birgün babamın parası olmaz,altımdaki araba gider cebimde para olmaz veya okulumu bitiririm kendi paramı kazanmaya başlarım babamdan para almam,o zaman da ona göre yaşarım.yani iddia edildiği gibi BUNLAR ŞİMDİ PARA HARCIYOR DA BABALARI BATINCA ÖLÜR.gibi bir durum yok.ben her zaman aldığımdan veya bok gibi para harcadığımdan söylemiyorum.ama benden iyi giyinenlerden,iyi arabaya binenlerden çok para harcayanlardan hiç rahatsız olmadım hayatımda,umarım siz de yeteri kadar olgunlaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 burtonesk said: chanel'e şu an 1.5 verebilecek kadar param olsaydı aç insanları önemsemezdim. açsa bana mı aç. budur işte.benim kasıp 1 paragrafta açıkladığım şeyi 1 cümlede açıklamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 space o kadar haklı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence bella haklı ve size laflar hazırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 çav bella çav bella çav çav çav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence ekmek sipeysin hakliligi konusunda cok hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sipeyskeyk said: senin anlamadığın nokta o. babamın parası varsa,harcamama müsade ediyorsa zevklerim doğrultusunda harcarım ya ben 2 milyara ceket alıyorum da alamyanlar üzülürse ? diye düşünmem yani. yarın birgün babamın parası olmaz,altımdaki araba gider cebimde para olmaz veya okulumu bitiririm kendi paramı kazanmaya başlarım babamdan para almam,o zaman da ona göre yaşarım.yani iddia edildiği gibi BUNLAR ŞİMDİ PARA HARCIYOR DA BABALARI BATINCA ÖLÜR.gibi bir durum yok.ben her zaman aldığımdan veya bok gibi para harcadığımdan söylemiyorum.ama benden iyi giyinenlerden,iyi arabaya binenlerden çok para harcayanlardan hiç rahatsız olmadım hayatımda,umarım siz de yeteri kadar olgunlaşırsınız. bence diyorsunki, hebelüp lehevele bühezele ahülüp mühelebe Bu cem yılmaz esprisi gibi, "biz biznızdık bizde mi öldük" 1.5 milyara yapılacak 1 ton şey varken kazak almak saçma. tamam süper araba alırsın arabayı kullanıyorsunda kazak lan sonuçta. çakmasını alırısn 15 tane 5 liradan aynı tip kimse anlamaz kolay kolay, yıkamadan atarsın falan. esas komik olan da bu 2 milyara ceket alan adamlar ve gibiler yeri gelince halk adına falan konuşmaya kalkarlar, başkalarının zevklerine karışırlar vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar