dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 öyle bi hava değişsin istedim adsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Sevgili dunkelzahn, KES Sevgilerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Halbuki herkes kibar ve sevgi dolu olsa ne kadar da guzel olur oyle degilmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 halbuki değil halbuse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ya olursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nerd rage ne ya siz beni kaç yaşında sanıyosunuz müşterilerle kahve içerken yazdım ben bunları."ayıp""görgüsüzlük""sonradan görmelik" bunlar ne demek bi düşünün.interneti ciddiye alsam sizinkiler gibi cool bi nick alırsdım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Adamlarla konuşurken buraya duvar örmek daha ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bu topikin bu kadar uzıcanı harbiden hiç düşünmemiştim, helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Osuran_boğa said: nerd rage ne ya siz beni kaç yaşında sanıyosunuz müşterilerle kahve içerken yazdım ben bunları."ayıp""görgüsüzlük""sonradan görmelik" bunlar ne demek bi düşünün.interneti ciddiye alsam sizinkiler gibi cool bi nick alırsdım zaten sekkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Sevgili Osuran, Estagfurullah o senin coollugun osurancim. Cok agresif gordum seni, angry german kid geldi bi an gozumun onune. Sinir&siddet cozum degil, gerekirse sanada cool bi nick buluruz piril piril olursun merak etme. Saygilarimla, Cool Notwist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Osuran_boğa said: sen insanlıktan nasibini almamışsın abvblizzard said: Parası neyse verir alırım. AAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nie duvar örmeyim ki onlara da aynı şeyi 5. kez anlatıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 EKMEK NE KADAAR HAŞİNSİN OH asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abvblizzard said: Ayrıca bu marka giyenlere bok atan arkadaşlar evrim basamağında tikilerin altında, lise eteğini ayak bileğine çeken kızların hemen üstünde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yani bi günde şu forumda "evet orda hakaret etmişim kusura bakmayın insanlık hali" diyen birisi çıksın dişimi kırıcam arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 BEN DİYORUM HEP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet orda hakaret etmişim kusura bakmayın insanlık hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Thaumiel adam disini kiracak simdi, cok art niyetlisin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hiç hata yapmadığım için diyemiyorum, hata yapmayarak seni hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim osuranboğacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pardon konu bitti uzatmış gibi olmak istemiyorum.rage e girmedim öle düşünmeyin diğer topiclerdeki yazılarıma bakarsanız görürsünüz genelde kimseye dokundurmam kalabalık topiclere takılmam kıyıdan izlerim böle kıskanç gözlerle :D yaşlandım çabuk kızıyorum çabuk sakinleşiyorum abvblizzard sende coşup da diğer topiclerde bana saldırmazsın dimi beklemiyorum gerçi öle bişi her konu kendi içinde tartışılsın. saçma sapan araya laf sokanlarda sağolsun arkadaşlık görevlerini yaptılar kendilerince hadi eyvallah konu dışına gidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Mutlu sonlara bayiliyorum, guzel twist oldu sonlara dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar