Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Merve? Meltem? Burcu? Selma? Seda? Abuzer? Gülsüm? Gamze? Yeliz? Yeter? İmdat? Halime? Şukufe? Menkıbe? Rukiye? Şaziye? hangisisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hey güzel numaraydı giroflee.. kalanlar arasında tahminde bulunun artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 güzelim iyisindir de, nasıl anlayayım kim olduğunu. ona göre gelelim. kendinden utanmıyorsun herhalde? söyle işte adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 şuraya resmini koyamayacak kadar çirkinsin. ben bunu anladım bu konudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kendi reklamımı yapmak icin girmedim herhangi birisiyim ordakilerden işte hepsinide gördüm kendimide biliyorum en güzel biz değilizdir belki ama çirkinde değiliz keşke sizin güzel arkadaşlarınız gelseydi biz kalmasaydık finale yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bir de resmini koyacaksan lütfen konudışına yeni konu aç. kasmak ister deli gönül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 giroflée said: güzelim... yalnız bi yandan da irtibatı koparmıyoruz. ASDFHASDFHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bence giroflee kız yaw.. erkek değil. hitabı öle geliyor kulağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 gulcan odabas gizem tuncer merve ecem ilhan bu 3 unden biriysen gercekten cok cirkinsin ilk resimlerde gozumu korkutan 3 lu bunlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticikmimis said: hahahah bütün yorumlarınızı okudum cok cok cok güldüm hayatımda gittiğim hiç bir ortamda çirkinsin denilmedi güzelliğim hep ön planda oldu ama şurda bi avuç insan beni beğenmedi hahahahahaha kaldıki yarışmadı bi çok kız izmirlii bende öleyim izmir halkı kendi kızlarınızı beğenmediniz mi ahahaha ney5se ya uğraşın durun burda boy oralaması erkek icin 1.75 olan kız icin 1.65 olan türk halkı icin biton 1.75 üzri kız görmek böle sonuçlar doğuruyo demekkki 2.03 selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ztn o yarışmadaki herkes çirkindi. e sende çirkinsin. koyma resim falan sakın. göz zevkimiz bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yok be sezense iyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 irtibatı koparmayalım evet. bakma sen öyle konusuklarına seker gibi çocuktur hepsi. gerekirse toplanır oy verirler. sen de bizden sayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 vaaay sol kanattan çekilip, çevik bi jhareketle sağ kanattan giriyor şimdiii... edit: alıntılayayım da arkada kalmasın yavrucak :D giroflée said: irtibatı koparmayalım evet. bakma sen öyle konusuklarına seker gibi çocuktur hepsi. gerekirse toplanır oy verirler. sen de bizden sayılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 burcu ben senin yerinde olsam internet bölümüne yeni bol fotolu bir konu açar, çok pis prim yapardım. ama dilini konuşmak için kullanıp yorma. fotoların konuşsun. fake olmadığını kanıtlamak için oradakilerden farklı fotolar lazım. yoksa negatif prim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 giroflée kesin erkek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi bi durun aramıza girmeyin. DESTEK OLMUYORSANIZ KÖSTEK OLMAYIN!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jz2PQEgGnKc AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 burcu muymuş ? giroflée sen bilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 özel mesaj bekliyorum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 zaten söylese de sen bize söylemezsin di mi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Selam =) ben karşıyakalıyım bence izmirin kızları güzel sen de güzelsin. asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 neyse okula gidiyorum kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=h1R2N659o6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar