fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çıkalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sec cirkinlerden biri kesin oyumdur hoş hepsi cirkin ama dimi pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kizim kim oldugunu yaz bakayim bana ozel mesajla. ben hemen bakayim guzel misin degil misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 rahatsiz teşekkür ederim bunu duymak icin gelmiştim gidiyorum o zamn:Dalllallla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 rahatsiz said: tamam güzelsin. sus ve devam et. lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticikmimis said: sec cirkinlerden biri kesin oyumdur hoş hepsi cirkin ama dimi pardon orada bi tanesi çok güzeldi yoksa o sen misin cnm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hepsi olur bana farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticikmimis said: rahatsiz teşekkür ederim bunu duymak icin gelmiştim gidiyorum o zamn:Dalllallla ama neye devam ettiğini biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 afsdfasdf çıkmak?? çıkmak dedi ya :D ayhhh. sefkilimle p@per m00n'a gidiyoruSs p@rDonn çıkıyoruSss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticikmimis said: rahatsiz teşekkür ederim bunu duymak icin gelmiştim gidiyorum o zamn:Dalllallla git dememis devam et demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 fede said: ben çıkarım ben bi daha inmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kimin feyki bu ulen??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 çok fazla 'hahaha' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abvblizzard said: fede said: ben çıkarım ben bi daha inmem ama bir baba hindi??? hem biz de çıkacaktık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ha tamam öle demiş ya dur ona cevap düşüneyim:D şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 güzelim cevap düşünme 10 sene bekletme. koy resim feraha er. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 paticikmimis said: ha tamam öle demiş ya dur ona cevap düşüneyim:D şaka gibi Yok ya bu geçek galiba. Baksana, düşünüyo falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 copry said: çok fazla 'hahaha' çizgifilm karakteri o ama.. http://www.youtube.com/watch?v=tFbnrHkMiNk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 niye böle bi foruma resim koyayım ayrıca hepsi çirkin demiomusunuz onlardan biriyim işte resmim orda var ben sadece kızdım cünkü ben izmirliyim ankarada yaşşıyorum ankara kızları çirkin diyip kestrip atıosunuz kaldıki ankarada cok güzel kızlar var ve o yarışmadaki kızları ünlü modacılar secti onu da gectim resimler kötü rixosa 27 aralıkta gelebilirseniz görürsünüz gercek hallerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sen finale kalamadın yani? diğer kızları görmeye gideceğiz.. teselli ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 asdfgh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ismin burcu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sezen sen misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 finale kaldım cnm baya + puanlarlaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paticikmimis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 görmeye gelmen icin sana davetiye getiririm sonra gelir burda yazarsın abi iilermiş yaa die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar