Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Abiii böyle bir film görmedim ben. Adamlar ilkçağdan çıkmış gelmiş direk, Film bodrum havaalanında başlıyor ve sanarsınki bodrum arabistan, arabalar, kamyonlar, kızın çat pat türkçe bişiler gevelemesi ve adamın "Dillerini biliyor musun?" diyerek son noktayı koyması... Bir film bu kadar reklam kokabilir. Bi başını izleyin allaseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 nolüyo ya bi dur. film ne film nerden ne alaka? türkmü yabancımı nedir. bi imdb yok, bi resim koy, bi afiş yok, bi yutun video koy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 arkadaş heyecandan açıklayıcı olamamış, ben anlatayım bari. The last templar 2 denen filmde bir sahne var, altta turkey - bodrum airport yazıyo. Ama ne bodrum'da geçiyo ne de türkiyeyle alakası var, çölümsü ,çorak bi yerde burkalı ablalar cübbeli dayılar develer falan olan bi yer. Önyargı ötesinde, cahillik seviyesinde bi hata var filmde, ondan bahsetmeye çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Evet, aşırı dandik, Arap ülkelernden daha dandik bir havası var. Ve tabii SÜfer şövalyeler, pis Türkler olayıda var. Buram buram propaganda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.dailymotion.com/video/xaazjx_bodrumu-afganistan-gibi-gosteren-fi_shortfilms?from=rss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 son tapınak 2.. e ilki hani sondu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tapınak ne abi, küfrederler öyle çeviriye itoluitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Tabii templar'ın tapınak olmasıda apayrı bir şey... harbiden cahillik dolua am bence kasıtlı demeye çalışıyorum :D Ayrıca evet, heyecan yaptım, sıcağı sıcağına açim diye, buyrunuz efem; http://www.imdb.com/title/tt1197580/ Bu birincisi. İkincisi IMDB de yok nedense... Ahanda buda resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 mümkünse olmasın da imdb'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 film değil zaten, mini seri tv için. 1-2 bölüm yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Çıktı zaten bu ntv de haber olarak.Sonra bizim Türkler dizinin forumunu resmen bombaladı resimlerle falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hey naaparsın aptal adamlara da film çektiriyorlar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ya bende az once mal gibi izledim ilkini az once.hic aklıma gelmemıstı bu filmin bu sekilde diziye yontuldugu. bu kadar basıt ve abuk bi filmde olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar