Mumu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mümkün müdür? onlar farkında olmadan bağlantı limitleyebilmek, atıyorum 4mbit bağlantının yalnızca 1mbitni kullanabilsin falan gibi şeyler yapabilmek? ekstra bir program kurarak olabilir ama programın tray de falan görünmemesi gerekiyor. var mıdır bilen eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahaha aynısından varsa ben de istiyorum plx bıktım dotarken annemin facebooktan video izlemesinden lagdan yatmamdan dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 netlimiter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 netlimiter ama hiç kullanmadım trayde görünür mü bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 net limitter. kurulan bilgisayarlara interneti otomatik olarak paylaştırır. güzelce geçinilip gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mikrotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 netlimiter değil ya remote kontrolü olan bişey olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 netlimiter trayde duruyor. başka bir program olmalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 zamanında (3-4 sene önce) cok arastirmistim böyle birşeyi. 2 yöntem buldum. birisi sanırım özel bir router, onun aracılığıyla bağlantılarının limitini ayarlayabiliyorsun falan. anladıgım kadarıyla gayet manuel bir sistemi varmış. diğeri ise, interneti paylaşan ev arkadaşının pc'sine radmin kurmak olmustu. ne zaman download a başlasa, basıyordum restartı. saatlerce uğraşıyordu. evet, ayip ama naparsın. son şansımdı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Normalde o işler Windows ISA Server ile yapılır.. ama baya advance bi konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Canim ISA ya ne gerek var, bir suru minik appliance var, kucucuk PC ye kurulabilen. Mikrotik dedik hatta, en kolay kullanilabileninden. Olmadi eski bir PC/Laptop'a kurun bir bir Linux halledin iki dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Netlimiter kullan sonra başlat çubuğunu özelleştirden tray iconu saklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar