Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Here is my armory , Help me not suck!


Darqainu

Öne çıkan mesajlar

Tek tek "arcane mage yardim plx" "warrior yardim plx" tipi forumlar acmak yerine elitist Jerks`te kesinlikle yasak olan bu isi burda yapsak hos olur diye dusundum.

Mesela benim armory budur :

tik

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodfeather&n=Rastie



Uzerimdeki itemlar disinda Ony10`dan dusen head piece var bankamda , toc10dan dusen 50hit veren ring var onu frostfire`a gecince kullaniyorum.Trinket olarak da abyssal rune var cantada , darkmoon card of death mi ne var.

Benim kafam biraz trinketlere takik ozellikle os25ten dusen dragonsoul un , razorscale`den dusen trinketi dovdugunu dusunuyorum ama ikisinin de benimkilerden birinin yerine gecebileceginden emin degilim.

Toc10 normal mode`da bitirdik , toc25te 4uncu bosstaydik en son. Biraz casual bir guildiz zaten uykumuz geldimi yatar uyuruz kafayi takmayiz pek maksat birlikte biseyler yapip eglenmek :)

Simdi bu durumlari goz onune alarak benim karakterime eklemek istediginiz , yorumunuz var mi :)


*Not : cok ihtiyacim oldugundan degil ama fikir alisverisi her zaman iyidir hem de yukarda verdigim nedenden dolayi derli toplu bir elestiri forumu olursa millet surekli yeni konu acmaz diye dusundum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abyssal rune kullandığın hit trinketinden çok çok daha iyi arcane için.Hem o hit trinketini boşa kullanıyorsun zaten onu kullanmadan raid buffıyla birlikte hit cap e ulaşmış olursun.Diğer trinketin zaten şuan da arcane için 3. bis durumunda.Chest için +15 spirit de kullanmayı deniyebilirsin.+10 stattan çok az da olsa bi dps artışı sağlıyor eğer 2x t9 set bonusun var ise.Yalnız bunun Fire specde olduğuna eminim de arcane de emin değilim,tekrar bulabilirsem okuduğum yazıyı buraya eklerim.

Sonradan farkettim ek olarakta leg enchantini spirit vereniyle değiştirirsen de biraz daha critini arttırırsın:p Bunun dışında casual oynadığını varsayarsak gayet güzel bi gear olmuş bence:)

Bende kendi armorymi koyayım

Armory

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&n=Sephirah




Edit:+15 spirit chest enchanti yalnızca fire spec için +10 dan daha iyiymiş.(t9 bonusuyla birlikte)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...