Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: crocodile, 09 Temmuz 2004 17:55 tarihinde demiş ki: abi bi dakka dakka ne kulağının dibine zurnacının girmesi ya kalede böyle şeyler mi var??? bahcelıde genelde garsonlar 'buyurun efendım' dıyorlar en fazla[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bize gelin fasılın alasını yaparız :-P bu mesajı okuyorsan ve daha karar vermemişseniz (eh napalım 1 haftadır tatildeydim yeni geldim), yıldız'da gümüş kaşık var, çok klas bir yer, türk sanat müziği felan çalıyorlar, hatta sancak mahallesinde de (yıldıza yakın) saki var orası daha uygun olabilir.[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Temmuz 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Trojanların evin orda bi yer var ismi meyhane.. güzeldir fix menusu var icinde yerli icki sınırsız (genelde rakı oluyo zaten) dansöz fln cıkıyo :) kaliteli bi yerdir[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Diceksin şimdi ben nerden bilicem Torjların evin orayı bende adresi bilmediimden anlatamıcam Troj versin semti fln ..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 olmadı bize gelin, hem söölerim hem oynarım ama pahalıya patlar :D[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 HAHAHA[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 snrm bu mekanlar daha çok ankara sakarya'da... 19:00'dan sonra falan başlıyor diye biliyorum, sen sakarya'ya bir göz at istersen..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar