Tralus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Sıçtın Mavisi -Sınavın vardır , çalışmamış son güne bırakmışsındır.. İşte o sınav öncesi son gecede, çalışırken bi an pencereden bakarsın.. ve onu görürsün. sıçtın mavisi bir gökyüzü! Sabah olmak üzeredir , sınav çok yaklaşmıştır.. Bu ve bunun gibi nice durum , sabahı görmek istemediğin anda sabahın habercisidir sıçtın mavisi.. sıçtığının resmidir. Yetişmeyen projelerin, boktan geçen sınavların, uykusuz geçen gecelerin rengidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Facebooktan aldım söylemeyi unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 açılmıştı söylemeyi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 faceden grubuna girdim bunun. gerçekten güzel ifade etmişler. bir mimarlık öğrencisi olarak her hafta bir kere sıçtın mavisi benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sıçılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi tam bir umut sarıkaya tespiti yaa bende üye oldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 St_Dreamer said: abi tam bir umut sarıkaya tespiti yaa bende üye oldum:D Bu bile denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu eskiden sabah ezanı ile tabir eidlirdi, şimdilerde sıçtın mavisi olmuş değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 razzRaziel said: sıçılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Rikkie said: razzRaziel said: sıçılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar