sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hallo lieber paticik halkı. beyin ......ması nasıl birşeymiş görüyorum şuanda. sabah 9-11 arası almanca çalıştım GER401 sınavına girdim çıktım 1 saat sonra GER301 sınavına giricem yine almanca çalışıyorum almancadan nefret ediyorum. Auf wiedersehen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Lebe lang lebe froh wie die maus in mexico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 401den sonra 301 kolay gelir o degil de ben napıyım ya ben napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 301 nispeten kolay gelicek ki 401 in iyi geçtiğini düşünürsek. ama çok sıkıldım. senin problemin ne söyle çözelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abitura giricem ve vornotem 4 15 üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 akışına bırak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Girme boşver sdf. Ben IB sınavlarıma girmemiştim, geçen gün karnemi buldum Business'ım bir gelmiş lise sonda meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mulgear6 said: abitura giricem ve vornotem 4 15 üzerinden adam gibi calis sen de. 5 olmasi lazim gecebilmen icin. ya da kasma össye gir. abitur daha zor cünkü össye göre. bence. ben almancayi seviyorum. geldigimin ikinci senesinde sinavda alamanlari gecerdim. oh heil. hevesi olan ögrenir bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ya 5 yılda ögrenmeye üşendim matematik fizik ingilizce 12-13 anasını satıyım almanca 4 ooof of rezil ya yok nil bi dersin 1-4 arasında olabiliyo ama diger hepsi 5 üstü olmalı o kolay da tabi bi dersin 1-4 arası olunca ortalaman direk 3+ filan oluyo dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ek: öss gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 e o zaman sözlüye giriyosun iste, sözlüyle kurtarirsin. trde daha cok degistirmisler abituru, burda da tabi eyalete göre azcik degisiyo da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kafam girsin almancaya, ortaokulda 2 sene almıştım hiç bişi hatırlamıyorum dfgjhfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Almancadan zayif alirsan matematiktende zayif almis sayilirsin dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 herifler abiturda bile aynı zihniyeti korumuşlar: almancadan yenilince diğer derslerden de yenilmiş sayılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar