Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Konsolları

yetemenk

Öne çıkan mesajlar

açıkcası bi oyuna 150 milyon veremem internet çeker oynarım diosan xbox al . ps3 ile xbox arasında çok fark yok zaten oyun üreticileri genelde port yapıyorlar. Fakat benim fikrim ps3 çok daha iyi bi makine onu alman eğer maddi olarak zorlamıcaksa

bide şu da var. 1000 dolara alacağın bi laptopla crysis modern warfare 2 tarzı oyunları 720p çözünürlükte max detailde gayet rahat oynayabilirsin. En azından bilgisayar alıyorsun. konsollar maalesef bi yerden sonra sıkıyor.

ps3= gt5 ,mgs, god of war, ltp ,home ve daha iyi multimedia özellikleri
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 bir oyunu 150 lira filan degil, D&R dan bakip kanmayin, 3 senelik oyuna 180 lira fiyat takmis ayni oyunu ben playasia dan 20$a aldim lol

en son 4 oyun aldim playasia dan

demon souls (yeni oyun)
monster madness
afrika
spiderman web of shadows

express fedex kargo dahil 150$ ki street fighter 4 alicaktim stok bitti (20$ civari idi oda) baktim spider man takasda 70 lira ediyor turkiyede, playasiada kampanyada 19$ kaptim hemen

kampanyalari filan takip edin, bir oyuna 80 den fazla vermessiniz, hele eski oyunlari sudan ucuz fiyatlara bulursunuz (heavenly sword ebayden kargo dahil 20ytl yemi ne aldim)

kopya oyun oynamak marifet degil hirsizlik direk, senelerce firmalar ulkemize oyun egtirmediginden getirenlerde yurtdisi fiyatinin 2 katina satmaya kastigindan buna mahkum kaldik

ben durumdan memnunum, 2-3 ayda bir topluca oyun aliyorum kargo 5 gunde geliyor, alete takip oyniyorum

yeni firmware geldi update et, aman alet brick olucak yanlis oyun sokarsan, chip taktin aletin optik surucu bozuldu, senin chip eski kaldi yenisini takmamiz lazim ve en onemlisi kopya aldin sana online oyun yasak derdi yok

parami verip alete takip efendi efendi oyniyorum hicbirseyden korkmadan
keske satin alma gucu daha iyi olsa ulkemizinde herkes orjinal kullanabilse
Sosyal ağlarda paylaş

bence önce xbox al ,hem single player takıl hem banlanana kadar live'da multi takıl (ki banlanıcağın da garanti değil zaten).oyun masrafın da olmaz,mis :p

sonra maddi durumun toparlanınca bi tane de ps3 al sadece multiplayer oynamak istediğin oyunları ve çok baba ps3 exclusivelerini oyna onda.gerisi yine xboxta bedavaya devam :p
Sosyal ağlarda paylaş

yeni çıkan ps3 oyunları artık 60 100 arası değişiyor. eskilerini ise 10 20 ytl'ye bie alabilirsin.online için para ödemenede gerek yok. hata payı, ps3ünün bozulma olayıda çok nadir karşılaşabileceğin bir şey. bence ps3 almak daha mantıklı xbox almaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...