yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yeri mobil cihazlar da olabilir bilemedim. Oyun konsollarından ne tavsiye edersiniz? Laptop almayı düşünüyodum oyun oynamak için. sonra madem oyun oynayacam oyun konsolu alayım dedim. wii almıycam. PS3 ve XBox arasında kaldım. hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yeri konsol bölümü de.. ve hatta orada bu tip tartışmalar döner ara ara. ben pek anlamam ama oyun konsolundan beklentine göre de alacağın konsol değişiyor genelde. wii = casual player xbox = multiplayer ps = hardcore gamer gibi bir şeydir herhalde.. ya da değildir. konsoldakiler süper cevaplar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oyun için laptop alma ztn.ben ps3 ü öneririm.ben oyunu indiririm bedavaya getiririm diyorsan xbox360 al ama banlanma riskin yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ana oyle bolum mu varmış :D yetkili biri oraya taşıyabilir mi konuyu madem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 xbox 360 natal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yetemenk yau bir düşündüm de.. mobil cihazlar nerden çıktı? yani oyun konsolu.. mobil cihaz.. nasıl bir mobilite bu?! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bilmem mobil degil mi oyun konsolu sonucta tasıyabiliyoruz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Araba da mobil hatta otomobil eehehe imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 açıkcası bi oyuna 150 milyon veremem internet çeker oynarım diosan xbox al . ps3 ile xbox arasında çok fark yok zaten oyun üreticileri genelde port yapıyorlar. Fakat benim fikrim ps3 çok daha iyi bi makine onu alman eğer maddi olarak zorlamıcaksa bide şu da var. 1000 dolara alacağın bi laptopla crysis modern warfare 2 tarzı oyunları 720p çözünürlükte max detailde gayet rahat oynayabilirsin. En azından bilgisayar alıyorsun. konsollar maalesef bi yerden sonra sıkıyor. ps3= gt5 ,mgs, god of war, ltp ,home ve daha iyi multimedia özellikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hazir acilmi$ken sorayim, kiz arkada$ima birini alicam ama o boyle wii sports felan istiyo. ama wii de cok dandik almak istemiyorum. xboxta felan var mi boyle spor geyikleri? degi$ik joystickler falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kız istiyorsa wii almak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ps3 bir oyunu 150 lira filan degil, D&R dan bakip kanmayin, 3 senelik oyuna 180 lira fiyat takmis ayni oyunu ben playasia dan 20$a aldim lol en son 4 oyun aldim playasia dan demon souls (yeni oyun) monster madness afrika spiderman web of shadows express fedex kargo dahil 150$ ki street fighter 4 alicaktim stok bitti (20$ civari idi oda) baktim spider man takasda 70 lira ediyor turkiyede, playasiada kampanyada 19$ kaptim hemen kampanyalari filan takip edin, bir oyuna 80 den fazla vermessiniz, hele eski oyunlari sudan ucuz fiyatlara bulursunuz (heavenly sword ebayden kargo dahil 20ytl yemi ne aldim) kopya oyun oynamak marifet degil hirsizlik direk, senelerce firmalar ulkemize oyun egtirmediginden getirenlerde yurtdisi fiyatinin 2 katina satmaya kastigindan buna mahkum kaldik ben durumdan memnunum, 2-3 ayda bir topluca oyun aliyorum kargo 5 gunde geliyor, alete takip oyniyorum yeni firmware geldi update et, aman alet brick olucak yanlis oyun sokarsan, chip taktin aletin optik surucu bozuldu, senin chip eski kaldi yenisini takmamiz lazim ve en onemlisi kopya aldin sana online oyun yasak derdi yok parami verip alete takip efendi efendi oyniyorum hicbirseyden korkmadan keske satin alma gucu daha iyi olsa ulkemizinde herkes orjinal kullanabilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 demon soul's u alamadım ona yanarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 viktor afrika nası çok merak ediyodum, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bilmem bende ediyorum o yuzden aldim :P gelmedi daha paketim, gelsin oyniyim yazarim bisiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hehe tamam merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 açıkcası ps3 ü almam sorun değil para olarak ama oyunların o kadar pahalı olması sorun olabilir. 2. el , takas muhabbetleri var sanırım. Ankarada bu ne kadar yaygındır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 xbox al bence, ama daha çok online oynarım ben sp bayar diyosan ps3. tabii korsan kullanmadan online xbox kullanmak da bir seçenek ama bu durumda ps3 daha cazip gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bence önce xbox al ,hem single player takıl hem banlanana kadar live'da multi takıl (ki banlanıcağın da garanti değil zaten).oyun masrafın da olmaz,mis :p sonra maddi durumun toparlanınca bi tane de ps3 al sadece multiplayer oynamak istediğin oyunları ve çok baba ps3 exclusivelerini oyna onda.gerisi yine xboxta bedavaya devam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bedava degil o adi hirsizlik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 öyle de denilebilir tabi,insanın kendine hangi kelimeyi daha çok yedirebildiğine bağlı :p şahsen "hırsız"dan ziyade "bedavacı"yı tercih ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bayiliyorum bu ps3 culerin korsani kotulemesine, pc deki butun oyunlarinda orjinal dimi viktor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yeni çıkan ps3 oyunları artık 60 100 arası değişiyor. eskilerini ise 10 20 ytl'ye bie alabilirsin.online için para ödemenede gerek yok. hata payı, ps3ünün bozulma olayıda çok nadir karşılaşabileceğin bir şey. bence ps3 almak daha mantıklı xbox almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar