Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Vizesiz geçişler Güneydoğu'da turizmi patlattı"

Horizon

Öne çıkan mesajlar

HocaEfendi said:

vizelerin kalkması sayesinde doğuya motorla gezi düzenleyip suriyeyi gezen arkadaşlarım var..

kimlikle geçebiliyormususn basit hersey diyorlar.

Pasaport gerekmiyormu geçmek için ? Vize kalksa bile benim bildiğim pasaportsuz geçemezsin ama.. özel bir uygulama da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:

Pasaport gerekmiyormu geçmek için ? Vize kalksa bile benim bildiğim pasaportsuz geçemezsin ama.. özel bir uygulama da olabilir.

bana gerekmediğini söylediler.sorar öğrenirim detaylı.

sadece triptikmidir(evrak) nedir öyle bişey lazım motorlar için.

200 tl civarı.

-------
googlede araştırdımda pasaport istiyorlarmış galiba yanlış anladım arkadaşların dediklerini.

bu sitede yazmıslar.

Yurt dışı çıkış harcı (15 TL), öğle yemekleri, isteğe bağlı müze-ören yeri girişleri (örn; Halep Kalesi 3 $) ve otel-yemek ekstraları ücrete dahil değildir.

Vize ülkeye girişte ücretsiz olarak (en az 3 aylık geçerlilik süresi olan) T.C. pasaportlarına uygulanmaktadır. Pasaport haricinde başka evrak talep edilmemektedir. Pasaportu ile daha önce İsrail'e gitmiş olan kişilere Suriye vize vermediğinden dolayı, bu durumda olan kişiler pasaport cüzdanlarını değiştirerek tura katılabilirler. Ayrıca pasaportunun meslekhanesinde "gazeteci" yazan kişiler özel izinle Suriye'ye giriş yapabilmektedirler.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...