calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 suriye güzel yer, gidip görmek lazım. kıbrıs tan biz zaten vizesiz geçebiliyoduk, gemiyle gidelim falan diyoduk yalan olmuştu tabi. gitmek lazım kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 HocaEfendi said: vizelerin kalkması sayesinde doğuya motorla gezi düzenleyip suriyeyi gezen arkadaşlarım var.. kimlikle geçebiliyormususn basit hersey diyorlar. "bir yol hikayesi" filmi de çekiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 HocaEfendi said: vizelerin kalkması sayesinde doğuya motorla gezi düzenleyip suriyeyi gezen arkadaşlarım var.. kimlikle geçebiliyormususn basit hersey diyorlar. Pasaport gerekmiyormu geçmek için ? Vize kalksa bile benim bildiğim pasaportsuz geçemezsin ama.. özel bir uygulama da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Geri döneceğine söz verip geçiyormuşsun. Teyzem öyle geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Suriyeye bayrama özel geçişlerde pasaport istemiyorlardı. Malum EU vatandaşları da birlik içinde sadece kimlikle geçiş yapabiliyor. Burda da benzer bir uygulama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Horizon said: Pasaport gerekmiyormu geçmek için ? Vize kalksa bile benim bildiğim pasaportsuz geçemezsin ama.. özel bir uygulama da olabilir. bana gerekmediğini söylediler.sorar öğrenirim detaylı. sadece triptikmidir(evrak) nedir öyle bişey lazım motorlar için. 200 tl civarı. ------- googlede araştırdımda pasaport istiyorlarmış galiba yanlış anladım arkadaşların dediklerini. bu sitede yazmıslar. Yurt dışı çıkış harcı (15 TL), öğle yemekleri, isteğe bağlı müze-ören yeri girişleri (örn; Halep Kalesi 3 $) ve otel-yemek ekstraları ücrete dahil değildir. Vize ülkeye girişte ücretsiz olarak (en az 3 aylık geçerlilik süresi olan) T.C. pasaportlarına uygulanmaktadır. Pasaport haricinde başka evrak talep edilmemektedir. Pasaportu ile daha önce İsrail'e gitmiş olan kişilere Suriye vize vermediğinden dolayı, bu durumda olan kişiler pasaport cüzdanlarını değiştirerek tura katılabilirler. Ayrıca pasaportunun meslekhanesinde "gazeteci" yazan kişiler özel izinle Suriye'ye giriş yapabilmektedirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 chp anayasa mahkemesine nasıl gitmedi ,hayret:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 uuu zeka fışkıran bir post ile,sabahımızı şenlendirdin dostum.Ama YASAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 said: Örneğin Marks and Spencer ve Burger King’den alışveriş yapıp yemek yiyen Suriyeliler de kıran kırana pazarlığa girişip Burger King’de 8 TL’lik mönü için “4 TL’ye alırım” demeye başlayabiliyor. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar