mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hayret kimse açmamış çarşamba günü gelen bi zam bu kızıltoprak - kadıköy 1.75tl göztepeye - kadıköy 2 tl bostancı - kadıköy 2.50 tl olmuş resmen hayvanlık derecesinde bi zam bu nedir ya sanki yeterince dolmuyodu bi de tam kış geldiginde böyle bi şey ayıptı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 mulgear6 said: hayret kimse açmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 öğrenciye 1 olcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dolmusmu minubus minibusse RAGEEEEEEEEEEEEE akar ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi dolmuş minibüs olsa minibüs derdim sarı olan hede var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Laorx said: mulgear6 said: hayret saffet gayret hikmet http://www.izle.at/files/image/koydenindim8co7ut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aa zengin köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tam bir yıldızlar karması o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 koylu demisken kermite ne oldu lan adam istanbula gidiyorum diey mesaj atti sonra kayboldu, istanbul diye rizeye filanmi goturup biraktilar acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 öeeeeaah. zaten acaip para bayıyoduk. bu ne lan. haftada 2 3 defa kullanıyorum allahın emri o dolmuşları. kadıköyün de anasını belledi metro inşaatı zaten. 4 numara otobüsleri nerde onu bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tiyatronun karşısındaki duraktan yolcu alıp beklemeden osmanağaya doğru dönüyorlar . bir duraktan kalkma yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Taksim-dolmuş ne kadar oldu kim bilir ? Acelen yoksa kullanmayacan abi otobüse bineceksin bu ne ya aynı yolla biri 850 diğeri 2.5 ytl ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha be kızıltoprak 1.40 dan 1.75 olmuş. iyi giydiriyorlar.. al şimdi bunu öğrenirse izmit dolmuşçuları da gaza gelip zam yapar.malın ilerde gidenleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Siyaset bence konu kapatalım, zamdan doğal ne var eleştirmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dolmuşçulara feda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 münübüs(evet) ten küçük vasıtaya binmem, binemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dün 6 aldılar. taksim ziverbeyi için.ama taksiye binmiştim o yüzden de olabilir. çek edicem dolmuşa binip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 taksim - bostancı da 6 ytl olmuş. e artık kimse binmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 sabahları üşendigimden dolayı ve ucuz oldugu için dolmusa biniyodum da artık imkanı yok binmem 5 dk erken çıkar yürürüm resmen rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 aga gümüşsuyuna gitmek için 2 dakka caddeye inip dolmuşa binmek iyi oluyor ama öğrenci akbilin varsa, dolmuş da 6 liraysa minibüs yoluna 15 dakka yürürüm giderim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 geçen yılda zam gelmişti ama nedense 1 gün sonra geri düşürmüşlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 dolmuşsa beni alakadar etmez, minibus ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Söğütlüçeşme'de metrobüs durağının yanına dolmuş durağı eklemişler, Bostancı'dan gelen dolmuş önce oraya dönecekmiş falan. Çarşamba sabahı herif öyle dönünce metrobüslere doğru bir titreme geldi bana (10 dakika var vapura) durdum vardır bir nedeni dedim, kendi söyledi sonra mecburen durmak zorundayız bugün başladı bilmem ne diye. Hem dolmuşa daha erken binicez, hem de daha fazla para vericez yani. Oldu paşam. 10 dakika fazla yürür minibüse binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 oha hasanpaşadan dönüp tekrar aynı yola mı giricek. e iğrenç oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar