mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bak ben sana çocuk dus almasın demiştim alsaydı iltihap daha da azardı ! ek: tabiki tekrar çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 vaniLLe said: vaniLLe said: sinir katsayim baya yükseldi su anda. cocuk kaba kulak iltihabiymis. ve o kadar artmis ki, kulagindan akacak dereceye gelmis. davul gibi sismis kulak. neyse acile gittiler yine. zamaninda teshis koyamadiklari icin ameliyata alcaklar simdi. mallar, her gelene domuz gribi diyip eve yollayin zaten. cocuk sagir bile olabilir(di), tehlikeli bi ameliyat baya. kaba kulak iltihabi demisim de yanlis yazmisim, ortakulak iltihabi olcak. fixt.biz anladık np dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yalnız ortakulak iltihabı çok beter bişeydir çok sux yaşadım biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kulak,diş,baş ağrısı ddn mi ızdırap ztn geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 cikmis ameliyattan, bi kac saat daha gec kalsalarmis menenjit bile olabilirmis. iltihap cok yaklasmis beyne cünkü. bi doktorun sorumsuzlugu yüzünden gg olabilirdik yani. tam zamaninda olmus hersey. 1 hafta falan hastanede kalcakmis. onun disinda iyi gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 çok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yalnız cidden çok fena ve önemli bir olay, büyük geçmiş olsun. İnşallah sıfır etkiyle kurtulur, tam sağlığına kavuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o lavuk doktorunda ağzına sıçın mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oh iyi sevindim. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 oha olay basit bir gripten nerelere gelmiş. Çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 tesekkürler :) valla ben de topigi actiktan sonra gereksiz panik yapmisim diyordum ama buralara kadar gelcegini ben de hic tahmin edememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 şu doktoru bi ziyaret etseydiniz kayıtsız kalmayın şerefsize tabinler odasına falan okkalı şikayet yazın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 almanyada birer türk oldugumuz icin yalan bile olabilir o. ama ben tabi o lavuktan davaci olmaktan yanayim, bastan pes etmemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 geçmiş olsun doktoru değiştirin + şikayet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nasıl oldu kuzinen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gecmiş olsun bncede sikayet edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 çok geçmiş olsun.gelişmeleri bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dilemma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Geçmiş olsun ajan. Mal doktor her yerde var bizim okulda da herifin birine bişeyin yok demişler adam manuel olarak hastaneye gitmese yatıyomuş son anda kurtulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 herkes çok geçmiş olsun yazmış, inşallah sağlık sıhhat ve afiyetinize çabucak kavuşursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 sağlık bakanının da 2 çocuğu domuz gribi olmuş sonra geçmiş aşı olunca biz de yedik bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar