Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acer 5720g ve vatan sorunsalı

robinson

Öne çıkan mesajlar

2 senesini doldurmayan laptop'um kısa süre önce kendiliğinden sorun çıkadı ve şu başlıkta sorunumu paylaştım. Daha sonra tanıdık bir bilene gösterdim anakartta sorun var dedi.

Şimdi ne yapmalıyım 2 senelik garanti süresi dolmadı ama ben ürünün faturasını bulamıyorum. Faturasız da gitsem garanti kapsamına girer mi?

Yada Acer teknik servisi ile mi görüşmek uygun olur?
Sosyal ağlarda paylaş

Faturayı çıkarttır,merkeze kendin götür yoksa Acer teknik servisi insanı süründürür.Açık ara Türkiye'deki en kötü teknik servis hizmetini sunuyorlar.Elle götürüp başlarında durmak ve yaptırmak en mantıklısı ki bu güne kadar yapmadığım için çok pişmanım.Yapan adamlar var,huzur dolular ...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de aynı makina var. Yaklaşık bir ay önce wow oynarken göçtü. Ekran kartı çalışmayı durdurdu gibi saçma bir mesaj verdi. Sonra araştırdım. Nvidia 8400 ekran kartları fazla ısınmadan dolayı bir süre sonra bozuluyormuş. Hatta bayağı dava açılmış bu yüzden. Teknik servise gönderip 1 ay+ bilgisayardan uzak kalmak yerine lokal teknik servisle görüştüm. Bir ati kart taktırcam ve nvidia ya elveda diyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...