peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dontevenreply tadında olmuş asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 veyr10 said: adamlar bildiğin türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yalniz Bill'in yolladığı son mektup 12 Kasım tarihli, bu haber 11 Kasım'da paylaşılmış? Nasıl oluyor ki acabaaaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 tantun said: yalniz Bill'in yolladığı son mektup 12 Kasım tarihli, bu haber 11 Kasım'da paylaşılmış? Nasıl oluyor ki acabaaaaaa... yani son mektubu Bill yollamamış, götü yememiş mi oluyor? yoksa tümden hepsi mi çakma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hahaahahuhashudas son cevap harika. HAmmering felan asdhjasdfhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sonunda resmen yesiller emdiricek yazmis macin sonucunuda yazsin bari biri buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hemen yarına ışınlanıp gelicem söyliyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 jhahajeahea şaka dimi bu yok artık haejajsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 FDSUIAHSFUIHSDFUHASDF KOPTUM YA KFDJGLSDFJG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 of gerçek olamicak kadar çok güzel yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ne anladinizda guluyonuz? anadiliniz ingilizce sanki! Hammer var sonda ona baktim cekic diyo heralde cakariz fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 xD ahahea özgür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yalnız bu kadar adamın ingilizce biliyo oluşu, seviye sfd. btw ZHUASUHSDUHFSUDHFD of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahhaah cok guzelmiss ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ozgurtrk said: Ne anladinizda guluyonuz? anadiliniz ingilizce sanki! Hammer var sonda ona baktim cekic diyo heralde cakariz fln.. asıl bomba bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ozgurtrk said: Ne anladinizda guluyonuz? anadiliniz ingilizce sanki! Hammer var sonda ona baktim cekic diyo heralde cakariz fln.. dostum burda ingilizce bilmeyeni dövüyolar. dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 çok kültürlü insanlarız söylemesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ingilizceyi ben buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ozgurtrk said: Ne anladinizda guluyonuz? anadiliniz ingilizce sanki! Hammer var sonda ona baktim cekic diyo heralde cakariz fln.. ben okumadım bile mesela. ingilizcem olmasına ragmen. ama güldüm geçtim... burda böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ozgurtrk said: Ne anladinizda guluyonuz? anadiliniz ingilizce sanki! Hammer var sonda ona baktim cekic diyo heralde cakariz fln.. http://www.justenglishcenter.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 okuması eğlenceli ama, aslında kendi aksanlarında bunları okuduklarını düşünsek çok daha eğlenceli olabilirmiş, irishler, hastasıyız sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ALSKŞJFŞASF box'tan kasıt ne diyorum ben de ilk başta akljsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 fake abi. bu nedir abi savas cikar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ohahaha mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar