soulberry Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 zamanında paracard'tan avans geri alıp yatırmayı unutmuşum. allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 estafirillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ya onlar çok adice. ben de 2 ay geciktirmişim farketmeden ama, deli gibi faiz almışlardı. hayır bir bilgilendir birşey yap. en güzeli hesap kartın da avansı kapattırcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ooo hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ne şanslısın ya, bize hiç bişey gelmiyo bankadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Borcunuzu nasıl unutuyorsunuz,benim uykularım kaçıyor avans çektiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 off süpermiş. vize döneminde çekicen avansı sonra gelsin AA lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yapı kredi bana iki ayda 175 lira kilitledi aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Öğrencilik dönemi geçti.Ama kpds öncesi çekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 KMH tehklikelidir. Bulaşmayın derim. edit: kredili mevduat hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 paspatur said: KaaaaaMeeeeeHaaaaaaMeeeeHaaaaaa tehklikelidir. Bulaşmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tenekeadam said: Borcunuzu nasıl unutuyorsunuz,benim uykularım kaçıyor avans çektiğimde. benimkisi unutmak değil fark etmemekti. o ara çok para girdi çıktı hesabıma farketmeden harcamışım arada. ama ben nakit avansın tanımlı olduğunu bile bilmiyordum. gel görki böyle de dalgın biriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ah kocaman bir çılgınmışsın kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben kapattırdım kartımı bir kaç sene kullandım hiç borç morç girdiremedilerdi güzelde limitim vardı öğrenci kartı için. sonra kapattırdım 3 liram hesapta kaldı. gün olur hatırlarım nasıl geçirdiler 3 lira diye. şimdi olsa cips alırdım bu konuya mesaj yazarken yerdim ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 şunu yatırıp kapatıp kırıp atıcam kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Benim de bankamatik kartımda 2 lira 18 kuruş var hala. Bir türlü harcayamadım parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar