asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Traş olurken resmen vantuz gibi çekiyor, kullanan başkalarında da aynı şey oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Tek bıçaklı permatik alıp,ucunu kıracaksın.En tahrişsizi o.Direk derini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 şu pazara ucu kırılmış permatikle gircek adam zengin olur diyim ben. yıllardır bilinir kullanılır hala yok heralde uçsuz satan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ucu olmayan permatik piyasada zaten var. mavi saplı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yok öyle birşey her türlü var uçları kimisi daha ergonomik gibi geliyor ama o da aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Mavi olanın önü taraklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 pilli fusion mu normal fusion mu. normali çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 süper o evet. 40 lık paketi 20 yüroya aldım sevinçliyim. sanırım 2 yıllık tıraş bıçağı masrafımı kurtardım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bu kadar uzun vadeli yatırım yapamadım ben hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dufrasne said: pilli fusion mu normal fusion mu. normali çok iyi. normal ya iyi olmasına iyi de o 5 bıçak resmen canımı acıtıyor bir yerden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Pilli olanı, traş makinesi havası veriyor onun haricinde bir farkı yok normalden kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bende çok sakal yok, hep rahat etim bu konuda :) gidiyorum 5li çift bıçaklı bişey alıyorum, 3-4 ay gidiyo eheh edit: haftada 1 tıraş oluyorum... çne altı bıyık öküs gibi çıkıyo. onun dışında raatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 fusion'ın köpüğü iyi esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 fusion iidir , el kaide üyesi standartlarında sakalım vardır misal benim , en rahat ettiğim bıcak fusion hem hızlı kesim hemde temiz olması acısından , "o ne lan poğaça gibi olmuşsun" diyorlar iş yerinde traş olunca misal sinekkaydılıktan ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 aktiftablet +1, evet köpüğü gayet iyi, diğer köpüklere benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 fusion u aldım fekat çöpe yolladım mach 3 ele çok iyi oturuyor dengeside şahane +15 mökemmel evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Traş makinesine ne dersiniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 askerdeyim hocu döverler tıraş makinesiyle kesip gitsem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Tenekeadam said: Mavi olanın önü taraklı. ayrıca banyo şeysi o sakal şeysi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bal gibi gillette excel'i kaldirdilar yahu piyasadan. yedek bicak falan yok artik. ortada kaldim :( Mach 3 ve Fusion da resmen rendeliyor cildimi kan revan icinde kaliyorum. poff illa 2 li permatik kullanacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 jilet blue 2 den başkasını tanımam. adamlar en iyisini üretmişler zaten farkında değiller mi? farkındalar tabii de para ütecekler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Mojito said: Traş makinesine ne dersiniz (tu) yıllardır alışamadım ben bir türlü makinaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Azmodai said: bal gibi gillette excel'i kaldirdilar yahu piyasadan. yedek bicak falan yok artik. ortada kaldim :( Mach 3 ve Fusion da resmen rendeliyor cildimi kan revan icinde kaliyorum. poff illa 2 li permatik kullanacaz. piyasadan kalkma olayı çok fena, sapıyla ortada kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Azmodai said: ortada kaldim :( Mach 3 ve Fusion da resmen rendeliyor cildimi kan revan icinde kaliyorum. mach 3 için sakalı şöyle 2-3 günde bir kesmek lazım, veya dişini sıkacan, sekiz on kullanımdan sonra bıçaklar körelmeye başlıyor, o zaman rendeleme işi azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar