jarayaj Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Yahu terbiyeni bozacak kadar ne demişim ki? Ayrıca oynadıgınız oyunu kötülediğim de yok. Bu kadar korumacı olmayın, sen yine de lan lı manlı konusarak terbiyeni ve adabını bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ascraeus said: ya carebearlerin eleştirilerine doyum olmuyo hakkaten wow'da content var. o var bu var muhabbeti hala ya madem content var neden kimse hiç bi dungeon'a girmeden 80'e rushlıyor. sonra 2 hafta hc kasıp, memura bağlıyosunuz? bu mu content anlayışınız? ii de abi wowun üstünden geçmiş 2 tane expansion. Zamanında çatır çatır yapılıodu her instance. HErkes levelını atlar zamanı gelince grup arar questlerini instnacelarda yapar vs bu şekildi. Ben aynen bu şekilde yaptım ve her instance a da bir sürü grup bulurdum levellarken. Şimdi bomboş çoğu mekan çok üsütne yeni şey geldi çünkü eski content oldu. Aion daha böle bişey konuşulmak için çok yeni. Yani ilerde aiona 2 tane expansion eklesin level cap artsın end game başka contentler gelsin onda da aynı şey olacak. Bu oyunla alakalı değil insanlarla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 aion'un 2010'a girerkenki bir yıllık halini wow şubat 2005'teki 2 aylık haliyle kıyaslamak ne kadar doğru bilemiyorum ama şu bölümden oyunun eu çıkışından bu yana geçen iki ayda en azından bir lvl 50 çıkar sanıyordum, "şu var, bu var" diye anlatan çıkar mı diye baktım ama daha yok anlaşılan. en azından korelilerin yazdığı bir kaynağın bulunmaması ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 TBC den beri wowda content filan yok millet hicbirseyden memnun olmiyor cunki ve blizzard bu kitlenin her istedigini yapmaya kasiyor item rarity diye birsey vardir, zor bulunan item zor bulunur ustuen giydiginde verdigi tatmin duygusudr cogu mmo oyuncusundaki itici guc ama "item alamioz az oyniyoz bizde item isteruk!!!" whinelari patlatti wow u (aynisini aion icin yapiyor su anda cogunluk lol, bir mmo ureticisi tanri gibidir kendisi bile ne istedigini bilmeyen doyumsuz insanlarin bencil dilekleri ile ugrasir, tanri blizzard gibi calissa herkesin ferrarisi ve deniz kenarinda triplex havuzlu villasi olurdu) heroic dungeon misal sahane fikirdi, TBC nin ilk aylari cok elestirdim cunki karazhan temizliyor heroicde SL yapamiyorduk ki en komigi sunwell patchi geldikten sonra bile her gurupla durnholde heroic yapilamiyordu ama sonra bir furya basladi normal modlari EZ mode heroicleri normal mod yaptilar, 3 kisi heroic temizlenmesini gectim DK lar sololiyordu bir donem lol raidler desek ayni muhabbet, kasip hard mode yapiyorsun ayni isimli itemin daha iyi statlisi ve ustunde "heroic" taglisini aliyorsun goruntu filan ayni (ki bildigin rezalet item grafikleride, illidan dan dusen bow icin ne heyecan yapardim sirf sekli yuzunden) item quality dustu, ilevel a kaldi hersey, loot rengini kaldirsalar birsey degismiyicek cunki hersey epic, eskiden 60 olup baya yesil itemla gezerdin, TBC de standart mavi idi WOTLK de herkes epic mosmor gene saatlerce kasip raid yapiyorsun tier set almak icin ama allahin noobu hicbirsey yapmadan 10dk lik pugda olerek senle ayni itemi alabiliyor sansi yuksekse, VOA bildigin tier setlerin anlamini sildi atti, boss loot dusurmuyro aion da agranti diye agliyorsunuz ama o loot dusunce serverda ona sahip olan kucuk bir guruptan olucaksiniz ama bunu anlamak zor geliyor insanlara cunki kural no1 "once ben!" diyor ve insanalr herseye once kendi acilarindan bakiyor crafting ve world droplarin HICBIR anlami kalmadi wowda, o gun sans size gulup glowing brightwood staff dusseydi bir daha aylarca repair icin farma gerek kalmiyordu gene craftin bir anlami vardi, listeler yapilirdi hangi serverda hangi adamda su su recipe var diye, verdigi bonuslar ahric craft kasmanin hicbir anlami kalmadi wowda jewel enchanting filan haric vanilla yi sevme nedenimzi buydu, bazi seyler imkansizdi bazi seyler emek istiyordu ama yapinca suksesi vardi ki mmo dedigimiz seyin ruhu budur, oynamak icin bir sebep yaratabilmesi ve o sebebin tatmi nedici olmasidir wowda drakeler haric su anda boyle kasmaya degicek rare hicbirsey yok, classlar birbirinin ayni karakterler birbirinin ayni Call of Duty-Warcraft su anda direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan çocuk cevabını her türlü aldığı için uzatmaya gerek yok, zaten farklı yerlere kayıyor tartışma. Umarım bir daha uğramaz buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar