Aegean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 susuzluktan demişlerdi bana, ağırlığa ilk başladığım dönemlerde birazda bilgisizlikte var tabi hem cok asırı yükleniyodum hemde cok az su tüketiyodum, pec lerle koltukaltının birleştiği yerde var bendede.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Cuce said: kas gelişmi varken, derinin genişlemesine yetecek kadarda proteion var olduğu için vucuddai kas gelişiminde cok görülen bişey değil o catlaklar, genelde kilo almaktan olur. bir cözümü yok, şite yazıldığı gibi krem var sürüyomuşsun zamanla geciyomuş, ama acele etmek lazım sanırım, yoksa kalıcı oluyorlar. Cüce detayıyla açıklamış. Aşırı ve ani kilo değişikliklerinde karşılaşılır bu durumla. Kırmızıyken krem ile -kısmen- geçirilebilir. Hoş bir sürü şifalı bitki satan firmalar tamamen geçirdiklerini söylüyorlar, bu konuda tam bir bilgim yok.
Law Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Hamilelerde'de oluyor bu durum karın bölgesinde.
CwzX Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bende de vardı bu çatlaklardan. sürülen bir ilaçla beraber, mantıklı bir şekilde kilo verince ciddi oranda azalıyor.
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 79 kilodan 95 kiloya birden çıkınca bende de oldu.Çok araştırdım tedavisi yok ne yazikki.Bir süre sonra beyazlaştı ve pek fark edilmiyor artık.
Öne çıkan mesajlar