di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Selamlar, Iki sorum var; Ilki neden olur bu olay ? Ikincisi de gecmesinin deriyi eski haline dondurmenin bir yolu var midir ? Zamaninda cok spor yapardim, sorna birden kilo aldim. O sirada inanilmaz artti. Senelerdir ayni duruyordu buyuyen gobegime koluma bacagima ragmen. Sonrasinda 3-4 gun kadar hafiften zorlayarak spor yaptim ve bir anda arttigini gordum. Bilen eden varsa bunlardan kurtulmanin yolunu anlatsin bana nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 eğer kaslı bölgelerdeki derinin çocuk doğurmuş gibi gözükmesini diyorsan onun bir tedavisi yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 deride oluşan kırmızı çatlaklar mı ? onlardansa kilo alınca da oluyor demişti doktorun biri bana, hamile kadınların kullandığı doğum sonrası kremleri işe yarayabilir diyordu lakin hiç sürmedim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kasla alakası yokki onun. deride çatlak o, hızlı kilo alınca vucudun adapte olamamasından kaynaklanıyo diye biliyorum. düzelmiyo da galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hızlı kilo verincede oluyor aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kas değildir bence de deridedir. benim de sırtımda kırbaç yemişim gibi izler var. çok belli olmuyo gerci ama gecmedi de senelerdir. nasıl oldu derseniz de sacmalık otesi. su kaydırağından sırtust kayarken olmus. farketmedim bile. soranlara "battal gaziyi zindandan kurtarmaya calisirken kırbaçladılar" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 İnsanın kaşı çatlar mı yauv... Edik. Topiği okumadan atlamak, msg yazmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kas gelişmi varken, derinin genişlemesine yetecek kadarda proteion var olduğu için vucuddai kas gelişiminde cok görülen bişey değil o catlaklar, genelde kilo almaktan olur. bir cözümü yok, şite yazıldığı gibi krem var sürüyomuşsun zamanla geciyomuş, ama acele etmek lazım sanırım, yoksa kalıcı oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Hizli kilo vermek degilde ciddi kilo kaybi yaparsan bolgesel olarak deri buzusup catlak olusturuyor onlemi var mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Boci said: İnsanın kaşı çatlar mı yauv... Edik. Topiği okumadan atlamak, msg yazmak... çatlar ya da yarılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 estetik ameliyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 o çatlaklardan malesef bende de var, içleri kırmızı olduğu dönemde krem kullanılırsa biraz da olsa geçirdiğini duydum ama zamanla içleri ten rengine dönüyor o zaman geçirmek için estesik ameliyat diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ten rengine dönmesi için kiloyu iyice azaltmak gerekiyor doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 azalsa da duruyor, birinci elden biliyorum kütle olarak yarıma indim neredeyse, göbeğimde kırmızı yaralar aynen duruyor lakin kolumu kasla doldurdum baya, oradakiler beyaza döndü bilemiyorum bilimsel açıklamasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Çünkü beyaz olunca yok gibi bişey. Yalnız kırmızısını da gördüm jiletlenmiş gibi gözüküyor. Kişiden kişiye değişmiyordur heralde renk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ya bu kas çatlaması denilen şeyin örnek bi resmini koyabilir myiiz yani dışarıdan belli olan bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Kötü gözüküyor diyorum belli oluyor mu diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Hiç okumadım ki yazdığımdan öncekileri asdf baktım bi resim konmuş mu diye resim istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu abartısı biraz normalde 3-5 çizik oluyorda yine belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Aa bende de var bu.Tek çizik ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bu olay şey işte ya, çoğumuzun bacaklarının yanlarında vardır, böyle açık renkli çizgiler. hızlı boy atmaktan derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben öss döneminde 3 ayda 20 kilo alınca kollarımda olmuştu (göğse yakın tarafında). Kilo verince çok büyük oranda geçti. İzleri var ama pek farkedilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bende 4-5 yıl önce üniversiteye başlarken hayvan gibi tüm öğünleri fastfood yemek yüzünden birkaç ay içinde 15-20 kilo alıp 98e vurmuştum o ara çıkmıştı böyle çatlaklar bel çevresinde kırmızıydılar o kadar yıl geçti şimdi 75im fakat halen duruyor izleri ama çok yakından bakmadıkça fark edilmiyor şu an. sonuç olarak hızlı kilo almaktan kaynaklanıyor bunlar ve tamamen geçtiklerini sanmıyorum anca yıllar boyu ilaç falan kullanılırsa bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Var onun tedavisi deri altına karbondioksit veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 böbreklerin altında kıça yakın uerlerde de oluyor. Bende var arkadaşlarda da olan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar