Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kas catlamasi dedikleri sey.

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Iki sorum var;

Ilki neden olur bu olay ? Ikincisi de gecmesinin deriyi eski haline dondurmenin bir yolu var midir ?

Zamaninda cok spor yapardim, sorna birden kilo aldim. O sirada inanilmaz artti. Senelerdir ayni duruyordu buyuyen gobegime koluma bacagima ragmen. Sonrasinda 3-4 gun kadar hafiften zorlayarak spor yaptim ve bir anda arttigini gordum.

Bilen eden varsa bunlardan kurtulmanin yolunu anlatsin bana nolur.
Sosyal ağlarda paylaş

kas değildir bence de deridedir.

benim de sırtımda kırbaç yemişim gibi izler var. çok belli olmuyo gerci ama gecmedi de senelerdir.

nasıl oldu derseniz de sacmalık otesi. su kaydırağından sırtust kayarken olmus. farketmedim bile.

soranlara "battal gaziyi zindandan kurtarmaya calisirken kırbaçladılar" diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kas gelişmi varken, derinin genişlemesine yetecek kadarda proteion var olduğu için vucuddai kas gelişiminde cok görülen bişey değil o catlaklar, genelde kilo almaktan olur.

bir cözümü yok, şite yazıldığı gibi krem var sürüyomuşsun zamanla geciyomuş, ama acele etmek lazım sanırım, yoksa kalıcı oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 4-5 yıl önce üniversiteye başlarken hayvan gibi tüm öğünleri fastfood yemek yüzünden birkaç ay içinde 15-20 kilo alıp 98e vurmuştum o ara çıkmıştı böyle çatlaklar bel çevresinde kırmızıydılar o kadar yıl geçti şimdi 75im fakat halen duruyor izleri ama çok yakından bakmadıkça fark edilmiyor şu an. sonuç olarak hızlı kilo almaktan kaynaklanıyor bunlar ve tamamen geçtiklerini sanmıyorum anca yıllar boyu ilaç falan kullanılırsa bi ihtimal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...