NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 http://img.haberler.com/haber/941/bucak-ta-yaptirilan-mevlana-bustu-torenle-acildi_o.jpg Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok. Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 doğru söylemiş abim. Yiğit Özgür'ün de eskilerden bir karikatürü vardı, aşçı ve yanındaki kadın arasında şöyle bir diyalog geçerdi hatırladığım kadarıyla, Kadın : Rıza usta bugün bize kabak dolması yapacak. Evet, seni dinliyoruz Rıza Usta. Rıza Usta : Ne kabaklar gördüm içinde kıyma yok, ne kıymalar gördüm üstünde kabak yok. Kadın : Yedin di mi len bütün dolmaları ? Rıza Usta : Üstüme gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 O! say can you seeeeeeeeeee by the dawn's earlyyy liiiiiiiiiight What so proudly we haileeeeeed at the twilight's last gleeeeaming Whose broad stripes and briiiight staaaaars through the perilous fiiiight O'er the rampaaaaarts we watched were so gallantly streamiiiiing And the rockets' red glareeeeee, the bombs bursting in aaaaaair Gave proooooooooof through the niiiiiight that our flag was still theeeeeere O! say does that star spangled baaanneeeer yet waaaaaaaave O'er the land of the freeeeeeeeee and the hooome ooof the braaaaaaave O SAY DOES THAT STAR SPANGLED BAAANEEEEEEEEEEEEEEEEER TYEEEEEEEEEEEEET WaaaaaaaaaVEEEEEEEEEEE OEEEEEEER THE LAAAAAND OF THE FREEEEEEEEEEEEEEEEEE AND THE HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOME OOOOOOOOOOOOOOOOF THEEEEEEEEEEEEE BRAVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aferin ilke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 abi kafam ciden cok iyi su anda, buradan herkese grimbergen double ale i tavsiye ediyorum cok guzel degil mi abi bu mars bitisini cok seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 guzel tabi, birden gaza gelip anirarak bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 gecenin körü di mi şimdi orda saat kaç şindi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hay ben su kızların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Bi takım kısaltmalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ahaha supermis imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar