Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulan Canım Sıkkın

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Niye mi..Problem sağlık..Benim değil annemin.

Bugün karnım ağrıyo diye akşamüstü yanıma geldi ..Gösterdiği bölge apandist bölgesiydi,direk kendimden de bildiğim için dedim yürü gidiyoruz hastaneye bi yere.Gittik bi tıp merkezine kan tahlili idrar tahlili falan yapıldı.lökosit değeri mi ne oluyo o yüksek çıkarsa büyük ihtimal apandisit oluyo.O yüksek çıktı.Doktor, %90 apandisttir ama sabahı bekleyemicek durumu yok diyip,Genel cerrah için sabaha randevu verdi gidicez bakalım.

Açıkçası korkuyorum da tek çocuk olduğum için midir nedir anneme çok düşkünüm o da bana aynen.Hani onu kaybetme düşüncesi bile çok kötü yapıyor.Biliyorum apandist ameliyatı önceden patlamadığı sürece çok tehlikeli bi ameliyat değil basit bi ameliyat ama işte sonuçta ameliyat.

Ayrıca diğer bi kötü tarafı ameliyata alırlarsa sınavım nedeniyle annemin yanında olamıcam ..O kafayla nasıl sınavı yapcaksam.

Neyse yattım uyuyamadım bu düşünceler geldi kafama kötü oldum kalktım buraya yazmak istedim..

İyi geceler herkese..
Sosyal ağlarda paylaş

sınavını yapamazsan annenin canını daha fazla sıkmış olacağını düşün bence.

basit bir ameliyat bir sürü insan oluyor o açıdan bir sıkıntısı olacağını da sanmam. böyle durumlarda ammaaaan yeeeeeaaaaaaaaaaa takma kafaya diyesi geliyor insanın da anne başkadır, takmadan edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi apandisit ameliyatı büyütülecek birşey yok.

Bende ameliyat oldum aynı dertten doktor bana en zorlu apandisit ameliyatlarından bir tanesini yaptık dedi (Benim apandisit patlamış vücut yeni bi apandisit gibi bişi üretip sarmış orayı ve ben aylarca böyle dolaşmışım)

Buna rağmen ertesi günü eve gönderdiler direk :P 2 hafta istirahat ettim o kadar yani.Ama acısı fenaydı annene büyük sabır diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

apandisit diye gereksiz bi kisim var bagirsakta en fazla bir parmak buyuklugunde, bu zamanla doluyo agrimaya basliyo.

ulan kabiz mi olduk ne diyip tuvalete gidiyosun yarim saatte 4 kere.sonra bakiyosun olcak gibi deil hastaneye gidip ameliyat oluyosun.1 jhafta icinde kalkip geri geliyosun.

kaynak:kendi kisisel sahsi tecrubem

not:agri aci dinlemem ben erkek adamim tripleriyle agriya katlanip hastaneye gitmezseniz sonunda apandisit patliyo cok sansliysaniz yukardaki arkadas gibi anlatabiliyosunuz.deilseniz oluyosunuz.

gecmis olsun bu arada korkma korkucak bisi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oldum zaten apandist ameliyatı kendim güle oynaya gittim de anne olunca insan panik oluyo nolursa olsun.

Arkadaşın dediği gibi gereksiz organ ama acısı çok büyük oluyo.Patlarsa ölüm tehlikesi var diye biliyorum.Patlama ihtimali yok ondan rahatım şimdilik.Benimki patlamak üzereyken alınmıştı yani daha tehlikeli bi ameliyattı.

Olmuştum akşam 11 gibi sabahında 11-12 gibi taburcu olduydum o kadar basit bişey :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...