Buyse Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 oha 50 lira için adam öldürecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yav said: kermit said: dolandırdı deyip sadece suç atarak karşıdakine sebebini bile yazmıyosanız ceza alırsınız söyleyim. konuyu direk baltalamaya çalışmayın. yaz sebebini ne şekilde dolandırdıysa seni öğrenelim yoksa mesajlarını silicem ve ceza almanı istiycem kusura bakma. Konu müzik bölümündeydi ben de ona göre davrandım. Rica ederim ne kusuru, bu bölümde görevin bu zaten ama dediğim gibi burda değildi konu. Bu yüzden ceza söz konusu olamaz (ya da olursa hani epey mantıksız olur-du) Bu konuyla ilgili burlardaki son mesajım zaten cevap vermeye zorlanılmazsam Konu neticede ikinci el konusu, nerede oldugunun cok bi önemi yok hani. Nerede olursa olsun birini suclayip konuyu bu sekilde baltalaman dogru bisey degil. Söylersin sebebini herkes bilir. Konunun ait oldugu yer zaten burasiydi ama biz özellikle tasimadik, ki muzikle ilgili bu tarz ekipmanin muzik bölumunde de "su alet iyimidir, performansi nedir, neler yapilabilir" diyerekten tartismaya acip, hem satin alacak kisinin alacagi cihaz konusunda yeterli bilgi sahibi olmasi hem satici icin satista kolaylik saglamak hemde muzik bölumunde bu tarz ekipmanlarin özelliklerinin tartisilmasi ve bilgi sahibi olunabilmesi icin. Fakat isi bu duruma soktugun icin ben gerekli yere tasidim, ki konu asil sorumlu kisinin ve bölumunun kurallari cercevesinde yurusun diye. Herturlu bu sekilde sebep belirtmeden, olayin aslini anlatmadan konuyu baltalamak/trollemek kural disi zaten. Kusura bakma ama bunu yapip bide sorumluluk kabul etmemen cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Haklısınız arkadaşlar dicek bişeyim yok bu konuda. Açıklama istiyodunuz yukarıda kendiliğinden oluştu bile, dileyen okur. Etrafa verdiğim zarardan dolayı özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 konu sapmasın evet kitliyorum. bi süre sonra gizliycem temizlerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Yani yanlis anlama, ben sadece gerekli aciklamayi yaptim. Yoksa "aha prudent'i tutuyo" diye bisey söz konusu olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar