giroflée Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Xtreme_Chill said: abi anlamıyorum ya. sigarayı bırakmak nedir ? ben en son geçen perşembe 1 paket bitirdim ve içmedim şuana kadar. mesela canım ister 1 tane yakarım 2 hafta hiç içmem. yada gider alırım 2 paket onu 2 saatte yerim ve 3 ay elimi sürmem. böyle garip bir bünyem var. klasik geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 3. günün sabahı. life is good. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 klasik yada değil onu bilemem. benim anlamadığım şey sigara içenlerin tripten tribe girmeleri. nedir abi yok başım ağrıdı, sigara içmeliyim, bıkbık vs. ? dediğim gibi bünye meselesi. bünyesi zayıf olanlar direkt yumuluyolar sigaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sen cok kralmissin, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 dün baş ağrısı yaşadım ben de. 4 senedir içiyorum ve marlboro içiyorum bünye alışıyor doğal olarak ve bünyeden bünyeye fark var karşılaştırman saçma. kimse başım ağrıyo yaaaw sigaraya çok bağımlıyım damn tribine girmiyor.gerçekten baş ağrısı yapabiliyor bağımlılık derecesine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evet abi helal bana ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aquila said: sen cok kralmissin, aferin. ya da kısaca bu yourumu yapabilirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sen bu halinle en kısa zamanda başlarsın sigaraya. bak yazıyorum buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 yok yok kararlıyım.dün içki de içtim yanımdaki 2 arkadaşım yaktılar cayır cayır suratıma üfleyip uzattılar sürekli piçlik olsun diye zerre canım çekmedi.kafada bitirmekle alakalı vücudun ne tepki verdiği çok önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ben de içmiyorum, 8 gün oldu. 5 senedir içiyordum ben de. Hiçbir yerim ağrımıyor açıkçası. Ki şu 8 günde yaşadığım sinir stres harbinin haddi hesabı yok, o yüzden daha da gurur duyuyorum kendimle. Bir de işin komiği boğazım ağrıyor diye içmemeye başladım, sonra içmedim bir daha. Öyle "Lan sigarayı bırakayım ben" gibi bir karar da almadım. Yanımda da 3 paket duruyor bu 8 gündür, "Ulan bir tane içsem mi?" demedim hiç. Mutluyum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ki sıpaydi lan partide 3 paket bitiren bi insandır dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Hep bu yeni guild sayesinde Berk, sen de başla bak gribin falan da geçer eminim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 aa öyle mi? iyi abi baslıyorum hemen de bu sefer siz kansere yakalanmayın? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 lan almanca çalışıyorum tam canım çok sigara istiyodu böyle ter falan bastı inceden... sözlükte kelime arıyorum R harfinde baktım sıradan geçerken rauchen takıldı gözüme (sigara içmek.) allahım sana geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Gece hayatım bitti, kadehi yere attım, en sonunda başardım, sigarayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ikisi linkli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ulan şu işe bi giremedim ben de . her gece yatağa yattığımda bırakıyorum, her sabah uyanırken salla yarın bırakırım diyorum. nası bi mantıksa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 içtin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 paspatur said: Gece hayatım bitti, kadehi yere attım, en sonunda başardım, sigarayı bıraktım. sadece sözlerle olmaz.. http://www.youtube.com/watch?v=sKqNivNdFIE şu konuya bu video taa ilk sayfadan eklenmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ben de parmak kütletmeyi bıraktım sigara bağımlıları nasıl bırakıyo diye birazcık da olsun hissetmek vekendimi denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 pogodi said: ben de bugün başlıcağımı hissettim sonra bırakmanın zor olduğu geldi aklıma Böyle birine önereceğim tek şey , sakın o sigara paketini alma. Ne yaparsan yap, o paketi alma. gerekirse otlan ama alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ev o kadar soğuyor ki camı açıp sigara içmeye tırsıyorum. içerde de içmiyorum kokacak diye. günde en fazla 3. sigarayı bırakmak isteyenler doğalgazsız eve çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 balon said: pogodi said: ben de bugün başlıcağımı hissettim sonra bırakmanın zor olduğu geldi aklıma Böyle birine önereceğim tek şey , sakın o sigara paketini alma. Ne yaparsan yap, o paketi alma. gerekirse otlan ama alma. başlamadım zaten sdf o kadar pis kokmaya dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 5 senedir aralıksız günde 1-2 paket civarı gayette isteyerek,zevj alarak sigara içiyordum,şu son 4 günde ciğerleri elimize alıyoduk şaka maka,3 geceyi 40 dereceye yakın ateşle geçirdim.O 4 gündür de haliyle lanet ettim sigaraya ama bünye düzeldikçe tüttürsem bi tane diyorum şimdi kendi kendime.Bahanesi de hazırken bıraksam fenada olmaz diyorm ama bağımlılığa karşı koyacak iradeyi sağlayacak ne yaşam düzenim var ne de destekleyici bir durum,sigara içmemek lüks arkadaş ne bok yiyeceğim bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ee şimdi hiç içmiyo musun yani sipeyskeyk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar