Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bıraktım vol.314

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xtreme_Chill said:

abi anlamıyorum ya. sigarayı bırakmak nedir ?
ben en son geçen perşembe 1 paket bitirdim ve içmedim şuana kadar. mesela canım ister 1 tane yakarım 2 hafta hiç içmem. yada gider alırım 2 paket onu 2 saatte yerim ve 3 ay elimi sürmem. böyle garip bir bünyem var.

klasik geyik
Mesaj tarihi:
klasik yada değil onu bilemem. benim anlamadığım şey sigara içenlerin tripten tribe girmeleri. nedir abi yok başım ağrıdı, sigara içmeliyim, bıkbık vs. ?
dediğim gibi bünye meselesi. bünyesi zayıf olanlar direkt yumuluyolar sigaraya.
Mesaj tarihi:
dün baş ağrısı yaşadım ben de.

4 senedir içiyorum ve marlboro içiyorum bünye alışıyor doğal olarak ve bünyeden bünyeye fark var karşılaştırman saçma.

kimse başım ağrıyo yaaaw sigaraya çok bağımlıyım damn tribine girmiyor.gerçekten baş ağrısı yapabiliyor bağımlılık derecesine göre.
Mesaj tarihi:
yok yok kararlıyım.dün içki de içtim yanımdaki 2 arkadaşım yaktılar cayır cayır suratıma üfleyip uzattılar sürekli piçlik olsun diye zerre canım çekmedi.kafada bitirmekle alakalı vücudun ne tepki verdiği çok önemli değil.
Mesaj tarihi:
Ben de içmiyorum, 8 gün oldu. 5 senedir içiyordum ben de. Hiçbir yerim ağrımıyor açıkçası. Ki şu 8 günde yaşadığım sinir stres harbinin haddi hesabı yok, o yüzden daha da gurur duyuyorum kendimle.

Bir de işin komiği boğazım ağrıyor diye içmemeye başladım, sonra içmedim bir daha. Öyle "Lan sigarayı bırakayım ben" gibi bir karar da almadım. Yanımda da 3 paket duruyor bu 8 gündür, "Ulan bir tane içsem mi?" demedim hiç. Mutluyum baya.
Mesaj tarihi:
lan almanca çalışıyorum tam canım çok sigara istiyodu böyle ter falan bastı inceden...

sözlükte kelime arıyorum R harfinde baktım sıradan geçerken rauchen takıldı gözüme (sigara içmek.)

allahım sana geliyorum...
Mesaj tarihi:
pogodi said:

ben de bugün başlıcağımı hissettim
sonra bırakmanın zor olduğu geldi aklıma

Böyle birine önereceğim tek şey ,
sakın o sigara paketini alma. Ne yaparsan yap, o paketi alma.

gerekirse otlan ama alma.
Mesaj tarihi:
balon said:

pogodi said:

ben de bugün başlıcağımı hissettim
sonra bırakmanın zor olduğu geldi aklıma

Böyle birine önereceğim tek şey ,
sakın o sigara paketini alma. Ne yaparsan yap, o paketi alma.

gerekirse otlan ama alma.

başlamadım zaten sdf
o kadar pis kokmaya dayanamıyorum
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
5 senedir aralıksız günde 1-2 paket civarı gayette isteyerek,zevj alarak sigara içiyordum,şu son 4 günde ciğerleri elimize alıyoduk şaka maka,3 geceyi 40 dereceye yakın ateşle geçirdim.O 4 gündür de haliyle lanet ettim sigaraya ama bünye düzeldikçe tüttürsem bi tane diyorum şimdi kendi kendime.Bahanesi de hazırken bıraksam fenada olmaz diyorm ama bağımlılığa karşı koyacak iradeyi sağlayacak ne yaşam düzenim var ne de destekleyici bir durum,sigara içmemek lüks arkadaş ne bok yiyeceğim bilemiyorum
  • Yeni Oluştur...