Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bıraktım vol.314

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Xtreme_Chill said:

abi anlamıyorum ya. sigarayı bırakmak nedir ?
ben en son geçen perşembe 1 paket bitirdim ve içmedim şuana kadar. mesela canım ister 1 tane yakarım 2 hafta hiç içmem. yada gider alırım 2 paket onu 2 saatte yerim ve 3 ay elimi sürmem. böyle garip bir bünyem var.

klasik geyik
Sosyal ağlarda paylaş

dün baş ağrısı yaşadım ben de.

4 senedir içiyorum ve marlboro içiyorum bünye alışıyor doğal olarak ve bünyeden bünyeye fark var karşılaştırman saçma.

kimse başım ağrıyo yaaaw sigaraya çok bağımlıyım damn tribine girmiyor.gerçekten baş ağrısı yapabiliyor bağımlılık derecesine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de içmiyorum, 8 gün oldu. 5 senedir içiyordum ben de. Hiçbir yerim ağrımıyor açıkçası. Ki şu 8 günde yaşadığım sinir stres harbinin haddi hesabı yok, o yüzden daha da gurur duyuyorum kendimle.

Bir de işin komiği boğazım ağrıyor diye içmemeye başladım, sonra içmedim bir daha. Öyle "Lan sigarayı bırakayım ben" gibi bir karar da almadım. Yanımda da 3 paket duruyor bu 8 gündür, "Ulan bir tane içsem mi?" demedim hiç. Mutluyum baya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
5 senedir aralıksız günde 1-2 paket civarı gayette isteyerek,zevj alarak sigara içiyordum,şu son 4 günde ciğerleri elimize alıyoduk şaka maka,3 geceyi 40 dereceye yakın ateşle geçirdim.O 4 gündür de haliyle lanet ettim sigaraya ama bünye düzeldikçe tüttürsem bi tane diyorum şimdi kendi kendime.Bahanesi de hazırken bıraksam fenada olmaz diyorm ama bağımlılığa karşı koyacak iradeyi sağlayacak ne yaşam düzenim var ne de destekleyici bir durum,sigara içmemek lüks arkadaş ne bok yiyeceğim bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...