NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 nedir? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 UP UP UP BURDA ÇOK ACİL BİR DURUM SÖZ KONUSU ALLAH PEYGAMBER AŞKI İÇİN BİRİSİ YARDIM ETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 makedonyadaki halama telefon açtım o da bilmiyomuş sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 zemini ingilizce nün etüdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 english etute asldds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 duyuni umumuye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Julia'yı arıyorum beklemede kal,dönecem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 düşünmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Aradım hal-hatır sordum önce., Sevindi lan ehehe. Sonra havaları sordum,yazdan kalma günler yaşıyorum,bir de sen olsan tam olacaktı dedi.Uçağa atlayıp gidesim geldi ama ayın 13'ü olması ve yenilemediğim pasaportum aklıma gelince kaba etimin üzerine otururdum. Eski günlerden laf açtım,ilk tanıştığımızda ne giyoyordum diye sordu..., suratına kapattım. Çünkü, o an klasik Türk kızı oluverdi.Julia gitti Canan geldi.Cananları hiç sevmem. Senin soruyu soracak fırsat olmadı üzgünüm. Ayıp mı ettim lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Milamber said: english etute asldds adam biraz daha kassa broadband gülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar